IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ağustos 2019, 05:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcuna Göre Hangi Ünlüyle Arkadaş Olmalısın ?




Koç Burcu Kadınının Arkadaşları: Hailey Baldwin– JLO – Coco Chanel

Enerjik, hareketli, cesur, gayretli bazen aceleci, çoğunlukla çocuksu Koç burcu kadını Aslan ve Yay burcu kadınları ile anlaşır. Çünkü Aslan burcu kadını da neşeli, mutlu, Koç kadını gibi lider ruhlu özelliklerinde birleşir. Hatta bu iki burç yan yana geldiklerinde sürekli eğlence arayan ikiliye dönüşürler. Yay burcu kadını da tıpkı Koç burcu gibi coşkuludur. Enerjisi Koç’tan bile fazla olduğu zamanlar vardır. Koç burcunun aceleci tavrı Yay burcunun baştan savma özelliği ile birleştiğinde birlikte yapacakları birçok iş yarım kalır. İş bu haldeyken senin ünlü arkadaşların liderliği moda dünyasında altın harflerle kazınmış Aslan burcu Coco Chanel, sürekli eğlence peşinde gezinen Aslan burcu kadını JLO ve her ne kadar stili ile tam sana örnek olacak Yay burcu Hailey Baldwin olmalı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Boğa Burcu Kadınının Arkadaşları: Kate Moss – Hande Ataizi – Kate Middleton

Boğa burcu kadınının arkadaşları Oğlak ve Başak burcu kadınlarıdır. Çünkü üçünün de ortak noktası kaliteli şeylere önem vermeleri, sakinlikleri, gerçekçi olmaları, planlı ve düzenli olma takıntılarıdır. Stilleri de birbirine yakın olan bu üç burç her daim kaliteli ve şık giyinmeye özen gösterirler. O nedenle senin en yakın arkadaşlarını Oğlak burcunun tutumlu olmasıyla hakkını veren ve kötü giyinmeye hakkı olmayan Kate Middleton, dünyanın en bilinen stil ikonu Kate Moss ve çoğu zaman Kate’i taklit ettiği düşünülen ama stili ile her daim şık ve zarif olan Başak burcu Hande Ataizi olarak belirledik.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İkizler Burcu Kadınının Arkadaşları: Brigitte Bardot – Gwyneth Paltrow- Aysel Gürel

Trendlerin takipçisi İkizler burcu kadınının arkadaşları elbette her zaman şık ve zarif olan Terazi kadını ile tıpkı İkizler kadını gibi değişime açık ve sıra dışı olan Kova burcu kadını. Bu üç burcun en önemli ortak noktası trendleri takip etseler bile kendi tarzlarını bozmadan modayı stillerine uyarlamaları. Bunların en başında çılgınlığı ile ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi söz yazarlarından Kova kadını olduğu her halinden belli olan Aysel Gürel geliyor. Tam İkizler burcu kadınının arkadaşı olacak biri. Diğer arkadaşları ise stilleri ile göz dolduran Terazi burçları Brigitte Bardot ve Gwyneth Paltrow

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yengeç Burcu Kadınının Arkadaşları: Beren Saat – Lily Collins – Anne Hathaway

Anlayışlı, duygusal, merhametli Yengeç burcu kadınının en iyi arkadaşları Balık burcu ve Akrep burcu kadınları. Her ne kadar Akrep burcu ile nasıl arkadaşlık eder ikisi çok farklı diye düşünülse de Akrep kadınları ketum oldukları için duygularını belli etmezler. Yoksa en az Yengeç kadınları kadar duygusallardır. Balık burcu ile ise neredeyse tüm özellikleri aynıdır. O nedenle sana düşen arkadaşlar duygusal Akrep kadını Anne Hathaway ile paylaşımlarından ve hiç unutmadığı eski erkek arkadaşına olan bağlılığı ile romantik Balık burcu kadını Beren Saat.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aslan Burcu Kadınının Arkadaşları: Katie Holmes – Victoria Beckham – Sarah Jessica Parker

Aslan burcu kadınının arkadaşlarını düşündüğümüzde karşımıza çıkan isimlerin nasıl Aslan burcu olmadığına resmen şaşırdık. Özellikle Victoria Beckham ile Sarah Jessica Parker neredeyse tüm dünyaya ne kadar güçlü olduklarını ispatlayan iki kadın. Her ikisinin de Koç burcu olması bizi hiç şaşırtmadı. Katie Holmes ise Tom Cruise gibi bir adama bile kafa tutabilen özgürlüğüne düşkün bir Yay kadını.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başak Burcu Kadınının Arkadaşları: Jessica Alba – Diane Keaton – Sienna Miller

Minimal ve sade Başak burcu kadınının en iyi anlaştığı arkadaşları Oğlak ve Boğa burcu kadınları. Birlikte ortak paydada buluştukları en önemli özellikleri ise çabasız şıklığı doğuştan var edebilmeleri ve zevkli oluşları. Senin için seçtiğimiz üç ünlünün stiline göz attığında ne dediğimizi anlayacaksın. Oğlak kadını Sienna Miller en az Kate Moss kadar stili ile taklit ediliyor. Kaliteli giyimin yeryüzündeki adı olan Boğa kadını Jessica Alba ve her daim sade ve şık olan diğer bir Oğlak burcu kadını Diane Keaton.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Terazi Burcu Kadınının Arkadaşları: Angelina Jolie – Jennifer Aniston – Emma Roberts

Terazi burcu kadını kadar stiline hakim, her daim şık ve zarif çok az burç var. O yüzden biz senin arkadaşlarını seçerken stilleri ile değil sanata olan düşkünlüğünüzü, entelektüel kişiliğinizi, dingin ve sakin yapınızı baz alarak ünlüleri ayırdık. Bu özellikleri incelediğimizde de karşımıza iyi niyet elçisi İkizler kadını Angelina Jolie ve Kova kadınları Jennnifer Aniston ile Emma Roberts çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Akrep Burcu Kadınının Arkadaşları: Liv Tyler – Serenay Sarıkaya – Lady Diana

Seksiliği tüm dünyaya ispatlanmış olan sen Akrep kadını en iyi arkadaşlarını da elbette kendin gibi seksi ve gizemli olanlardan seçmeyecektin. Çünkü sen biraz kıskançsın ve rekabet etmezsin. Çünkü her daim kazanacağını düşünürsün. Her ne kadar stili ile seni zorlayabilecek olsalar da sizin iyi anlaşma özellikleriniz sakladığınız duygusallıkta ve sezgilerinize olan güveninizde saklı. O yüzden sana arkadaş olarak üç Yengeç kadınını seçtik; Lady Diana –tabii yaşasaydı- ve güzeller güzeli Serenay Sarıkaya ve bebek yüzlü Liv Tyler.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yay Burcu Kadınının Arkadaşları: Cara Delevinge – Celine Dion – Meghan Markle

Sana Koç kadını Celine Dion ile Aslan burcu kadınları Cara Delevinge ve Meghan Markle’ı arkadaş olarak seçtik. Çünkü bu üç ünlü kadına da baktığımızda tıpkı senin gibi dünyaya meydan okuyan, özgürlüklerine düşkün ve dobralık görüyoruz. Celine Dion yaşına rağmen hala bir stil ikonu olabileceğini ve müzikteki başarısıyla senin coşkulu tarafına dokunurken, Meghan Kraliçe’nin isteklerini yapmamasıyla, Cara ise kimliğini gizlemeyerek özgürlüklerinden asla ödün vermemesiyle senin en iyi arkadaşların olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oğlak Burcu Kadınının Arkadaşları: Adele- Blake Lively – Beyonce

Senin için seçtiğimiz ünlülerde gücün tanımı gizli. Çalışkan, disiplinli ve azimli üç kadına baktığımızda bunlar senin arkadaşın olmayacakta kimin olacak diye düşünüyoruz. Blake her ne kadar oyunculuğu ile olmasa da stili ile gücünü ispat etmiş bir Başak kadını, Beyonce stili ile Başak kadını olmasa da müzikteki çalışkanlığı ile sektöre damgasını vuran bir kadın. Adele için ise azmin ayaklı tanımı desek yeterli olur. Arkadaşlarınla ne kadar gurur duysan az…

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kova Burcu Kadınının Arkadaşları: Olsens – Nil Karaibrahimgil – Marion Cotillard

Kova burcu kadınına arkadaş seçerken senin kadar sıra dışı giyinmeye özen gösteren ünlülerden seçim yapmak istedik. Aksi halde zaten bir araya gelmeniz pek mümkün olmazdı. Çeşitliliği senin kadar seven ve yenilikçi Nil Karaibrahimgil ile kıyafet seçimleri ile deli mi bunlar denilse de stil ikonu mertebesine ulaşan Olsen kardeşler İkizler burcu olarak, daha sakin şıklık beklediğimiz Terazi burcu kadını olan Marion ise şıklığı ile değil entelektüel kişiliği ve sanat severliği ile arkadaşın olmalı. Artık hep birlikte deli deli giyinir çıkarsınız sokağa.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Balık Burcu Kadınının Arkadaşları: Emma Stone – Selena Gomez – Arzum Onan

Balık kadını olarak duygusal, naif ve zarifsin. Arkadaşlarının da böyle olmasını istiyorsun çünkü başka türlüsü ile anlaşamayacağını düşünüyorsun. Fakat sen aslında herkesle anlaşabilirsin. Çünkü senin dengeleyici bir özelliğin var. İnsanları kırmıyorsun. Emma Stone ve Arzum Onan’da Akrep burcu olmalarına rağmen senin bu özelliklerine en iyi uyum sağlayacak iki ünlü. Diğer ünlü arkadaşın ise naif ve kırılgan Selena Gomez.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

askmoyra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arkadaŞ, hangi ünlüyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burç Türüne Göre Hangi Burca Aşık Olmalısın? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 21 Mart 2018 19:43
Burcunuz Hangi Ünlüyle Aynı? Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 21 Kasım 2014 05:27
Burcuna Göre Babalar Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Kasım 2011 17:33
Burcuna Göre Hangi Makamsın ? Ruj Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 25 Şubat 2011 05:54