IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2020, 11:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Maymun Görmek Ne Anlama Gelir




Rüyada maymun görmekle ilgili yapılan birçok yorumda, düşmanlar şeklinde tabirler yapılmıştır. Rüyasında maymun gören kişinin hayatı ters gitmeye başlayabilir.

Düşmanları ona tuzak kurabilir veya kendisine düşman edinebilir. Yorumcular, rüyasında maymun gören kimsenin, çok dikkatli olması gerektiğini ifade ederler. Rüyada görülen maymunun görünüşü, rüyanın farklı şekilde yorumlanmasına neden olur.

Rüyada Yavru Maymun Görmek

Rüyada yavru maymun görmek, maymun rüyaları içerisinde olumlu olarak tabir edilen nadir durumdur. Kişinin hayatında kazandığı şeylerde farklı durumlar yaşanmaya başlar. Rüyasında yavru maymun gören kişi, selamete kavuşur.

Hayat görüşlerinde farklılıklar yaşanabilir ama bu onun hayrına olur. Maymun yavrusu görmenin diğer rivayeti, doğacak bebektir. Yorumcular, rüyasında yavru maymun gören kişinin, kendisinin veya yakınından birinin çocuğunun olacağına işaret etmişlerdir. Rüyasında yavru maymun görenler için hayırlı tabirler yapılmıştır.

Rüyada Büyük Maymun Görmek

Rüyada büyük maymun görmek, işlerin ters gitmesine tabir edilir. Büyük maymun, yorumcuların değerlendirmesine göre büyük sorunlar ve korkulu dönemler ifadesiyle tabir edilmiştir. Rüyasında kocaman maymun gören kişinin, istemediği bir hatası yüzünden başı derde girebilir. Burada alimler, kişinin evinin yanacağına, mallarının bitme noktasına geleceğine vurgu yaparlar. Kimi yorumcular, rüyada büyük maymun gören kişinin, elinden geldiği kadar, hayatında bazı değişiklikler yapacağını işaret ederler.

Rüyada Çok Sayıda Maymun Görmek

Rüyada birden fazla maymun görmek, zayi edilen paraya tabir olunur. Çok sayıda maymunun bir arada olduğunu gören kişinin hayatı farklı hale gelir. Şanssızlıklar, bahtsızlıklar kişinin yakasını bırakmaz hale gelir. Rüyasında maymun sürüsü gören kişinin mutlu olması, onun yapacaklarına bağlıdır.

Hayatında çok fazla didinirse, başarıya ulaşabilir. Yorumculara göre rüyasında çok sayıda maymun gören kişinin korkuları da çok fazladır. Elindekilerin kıymetini asla bilmez. Kişinin kendisine gelmesi için Allah'a sığınması gerektiği, tabir edilir.

Rüyada Küçük Maymunlar Görmek

Rüyada küçük maymun görmek, halihazırda yolunda giden işlerin, tersine dönebileceğine yorumlanmıştır. Yorumcular, rüyasında küçük maymun gören kişinin, başarı konusunda çok fazla sonuç alamayacağını rivayet ederler. Kimi alimler, bu kişilerin ilim için dünyaya geldiğini, mal konusunda şanssız olduğunu belirtirler.

Rüyada küçük maymun görmenin diğer fazileti, sahip olunan olguların değerinin bilinmemesidir. Kişi ev sahibi olabilir ama bunun değerini bilmeyebilir. Rüya sahibi zaman geldiğinde, sahip olduklarından mahrum hale gelebilir.

Rüyada Maymun Sevmek

Rüyada maymun sevmek, bir işin yarıda kalmasına rivayet edilir. Yorumcular, rüyada maymun sevmeyi çok olumlu olarak tabir ederler. Ancak, kişinin yaptığı işlerden herhangi birinde yarım kalmışlık durumu meydana gelmiştir. Yarım kalan durum, kişinin sıkıntılar yaşamasına neden olur. Ancak genel manada rüyada maymun sevdiğini gören kişinin, bereketli bir mal edineceğine işaret edilmiştir. Rüyasında maymunlar sevdiğini gören kişinin, hayatının belli dönemlerinde, çeşitli değişiklikler meydana gelecektir.

Rüyada Maymundan Kaçtığını Görmek

Rüyada maymundan kaçma, korkularla yüzleşmekten çekinmeye tabir olunur. Rüyayı gören şahıs, kendi koruları nedeniyle, bazı zorluklarla karşılaşabilir. Hayatında değişimler yaşanabilir. Elinden gelen ve gelmeyen şeyler olabilir.

Rüyada maymundan kaçtığını görmek, bahtsızlık şeklinde de tabir edilir. Kişi önemli bir fırsatla karşılaşmış ancak bunu değerlendirememiştir. Yorumcular, rüyasında sürekli maymundan kaçtığını gören kişinin, evlilikte sorunlar yaşayabileceğine işaret ederler. Rüyada maymunlardan kaçmak, yardıma muhtaç olan insanlarla karşılaşmak şeklinde de yorumlanır.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
rüyada maymun görmek ne anlama gelir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Halı Görmek Ne anlama Gelir Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:08
Rüyada Gül Görmek Ne Anlama Gelir Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:04