IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2021, 10:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Eski Para Görmek




Rüyada Eski Para Görmek

Rüyada eski para görmek, kişinin pek çok eski düşmana sahip olduğunu ve bu kimselerin yakın zamanda kişiye karşı hamlelerde bulunup, zarar vereceğini işaret eden önemli bir rüyadır. Rüyada görülen eski para bakır ise, bir kadın tarafından istenmeyen zor bir duruma düşürüleceğinin ve dedikodulara maruz kalıp mevcut aile yaşamının da büyük sıkıntılara gireceğinin delaletidir. Rüyada görülen eski para altın ise, bu kişinin zor günlerinde çok sağlam bir dostu tarafından büyük bir iyilikte bulunulup, kişiye destek olacağına tabir olur. Rüyada çamura bulanmış eski para görmek, kişinin kanuni olarak sorun yaşayacağına ve hapse gireceğine işarettir. Üzerindeki yazılar silinmiş olan eski para görmek ise, rüya sahibinin sönmüş bir aşkı yeniden başlatacağını ve gönül maceraları yaşayacağını, aile saadetini bozacağını bildirir.

Rüyada Eski Para Bulmak Neye İşaret Ediyor

Rüyasında bir definede eski para bulan kişi, geçmişte yaptığı bir günahtan dolayı büyük bir sıkıntı yaşar. Sokakta eski para bulan kişinin hayatına ahlaksız ve kötü huylu bir kadın girer ve elde avuçtaki tüm mallar satılır. Maddi ve manevi olarak kişinin borçlu, sıkıntılı ve belalı günler geçireceğine yorumlanır. Evin içinde bulunan eski para ise, kişinin aile veya akraba çevresinde büyük bir düşmanı olduğunu ve kötülük göreceğini işaret eder.

Rüyada Eski Para Sahibi Olmak

Bir türlü bitmeyen dertleri ve yeniden başlayan sıkıntıları işaret eder. Bazı durumlarda kişilerin sahip olduğu evlatlarından düşmanlık ve kötülük göreceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına da yorumlanır. Rüyasında eski para sahibi olan kişi, düşmanları ile büyük bir kavgaya tutuşur ve yenilir. Genellikle düzenin bozulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret eden rüya, günahkar ve hile dolu bir hayata sahip olunduğuna da tabir olur.

Rüyada Para Görmek Nedir? Anlamı Var Mıdır?

Rüyada para görmek, bayağı rızka, sıkıntıdan sonra rahatlığa veya işi az ödülü çok amele yorumlanır. Rüyada Para bulmak şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir. Para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur. Rüyada Para saymak beklemediği kadar başarılı olacak bir işe yorumlanır.

Bozuk para: Yakın zamanda mali durumda iyileşme olacaktır. Yine Rüyada bozuk para görmek imkan, anlayış ve mutluluk zenginliğidir, insanın "deneyim bankasındaki" tüm aktifleridir. Bir kimsenin rüyada sarrafa bir Altın verip karşılığında Gümüş para aldığını görmesi, eğer mahkemesi varsa, davasını kaybetmeye delâlet eder.

Cabiru'l-Mağribî: "- Rüyada bakır veya başka madenden para görmek, iflasa, fakr ü zarurete ve hakarete delâlet eder."

Rüyada bakır para bulduğunu veya böyle bir paranın kendisine verildiğini görmek, biriyle kavga etmeye ve aradaki fitneye işarettir. Rüyada bankaya para yatırdığını görmek, işlerde başarıya, para çektiğini görmek de başarısızlığa delâlet eder. Rüyada dinar parası görmek, ilme, salih ve hayırlı evlada ve menfaata delâlet eder.

Denilmiştir ki: Rüyada gümüş para görmek, söze delâlet eder. Bilhassa gümüş safî ve temiz olursa, o paralar ilim ve güzel söz ile tâbir olunur. Bazı kere de gümüş para namaza delâlet eder.

Yine rüyada gümüş para görmek, zikir ve tesbihe işarettir. Gümüş paralar cüzdan içinde görüldüğü takdirde, Rüya sahibine bir sır emanet edileceğine alâmettir. Rüyada görülen gümüş paraların sayısı iyi amellerin sayısına, genişliği de dünyanın genişliğine delâlet eder.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
rüyada eski para görmek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Sahte Para Görmek Lcia Rüya Tabirleri 0 20 Ocak 2015 16:37
RÜYADA MADENİ PARA GÖRMEK Lcia Rüya Tabirleri 0 07 Kasım 2014 19:39
Rüyada Para görmek Lcia Rüya Tabirleri 0 03 Kasım 2014 12:43
Rüyada Para kemeri Görmek Desmont Rüya Tabirleri 0 27 Ekim 2014 15:11