IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2012, 12:43   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yazın Vazgeçilmezi Sarı Saçlar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu yaz bir değişiklik yapın ve kuaförde saatler geçirmek yerine, saçlarınızı kendiniz sarartın… Nasıl mı?

Yaz geldiğinde neredeyse tüm kadınlar saçlarının rengini açma sevdasına düşer ve bunun için kuaförde saatlerini harcar. Biz de bu konuda size yardımcı olabilmek, kuaförde geçireceğiniz saatleri, daha keyifli şeylere ayırabilmenizi sağlamak için evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz, saç sarartma yöntemlerini derledik

Limon

Saç rengini açmak denildiği zaman akla ilk gelen ve bilinen en eski yöntemlerden biri limon suyuyla yapılan uygulamadır. Bunun için bir su bardağının ¼'ine limon suyu, ¾'üne'de su koyun. Sonra bu karışımı sprey ağızlı bir şişeye aktarın ve kafa derinize gelmeyecek şekilde saçlarınıza sıkın. Tarakla tarayarak karışımı saçlarınıza yayın. En az yarım saati güneşte olmak şartıyla, iki saat kadar bekleyin. Daha sonra saçlarınızı yıkayın ancak şampuandan sonra saç kremi kullanmayı ihmal etmeyin çünkü limon güneşle birlikte saçlarınızda kurumaya neden olabilir.

Zeytinyağı

Zeytinyağı genellikle saçların nem dengesini koruması ve nemlendirmesi özelliğiyle bilinir. Ancak aslında zeytinyağı saçlarınızın rengini açma konusunda da oldukça başarılı. Güneşli bir günde, saçlarınızın tam***** zeytinyağını sürün, balkona ya da bahçeye çıkın ve bir saat boyunca saçlarınızı tarayın. Daha sonra saçlarınızı zeytinyağından arındırmak için iyice yıkayın. Bu yöntemle saçlarınızın rengini açarken, bakım da yapmış olacaksınız. İstediğiniz sonuca ulaşana kadar haftada üç gün bu kürü uygulayabilirsiniz.

Papatya çayı

Papatya çayı kahverengi saçlarınızın bile rengini açabilir. Bir demlik papatya çayı demleyin ve sonra tamamen soğuyana kadar bekleyin. Daha sonra saçlarınızı yıkayın ve kremleyin. Ancak durulamayı soğumuş papatya çayınızla yapın. Sonra dışarı çıkın ve bir saat kadar güneşin altında saçlarınızı tarayın. Bu işlemi saçlarınız sararana kadar iki günde bir tekrarlayabilirsiniz.

Bal

Her ne kadar yapış yapış olsa da bal aslında saçlarınızın rengini açmak için başvurabileceğiniz en iyi yöntemlerden biri. Daha kolay uygulayabilmeniz için ıslak saçlarınıza sürmeniz çok daha doğru olacaktır. Diğer yöntemlerde olduğu gibi iki saat kadar güneşin altında bekleyip daha sonra saçlarınızı iyice yıkayabilirsiniz. Balla yapabileceğiniz bir diğer uygulama da, yine sprey şişenizin içine eşit miktarlarda limon suyu, bal ve su koyup iyice çalkaladıktan sonra, nemli saçlarınıza spreyi uygulamak ve güneşin altında bir saat kadar bekledikten sonra saçlarınızı iyice yıkamak. Bal aynı zamanda saçlarınızın güçlenmesine de yardımcı olacaktır.

Bira

Corona gibi açık renkli biralar, saç renginizi açmaya birebir. Bunun dört şişe biraya ihtiyacınız var. İsterseniz ekonomik olması için altılı paketlerden alabilirsiniz. Dört şişesini genişçe bir tasa boşaltın ve saçlarınızı tamamen bu tasın içine sokun. Biraz bekledikten sonra saçlarınızı çıkartın, biraz sıkın ve kalan iki birayı da alıp saçlarınız güneşe gelecek şekilde iki saat kadar keyif yapın. İki saatin sonunda saçlarınızı iyice yıkayın ve kremleyin. İstediğiniz sonucu elde edene kadar haftada iki üç kere bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
saclar, vazgecilmezi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarı Saçlar İçin Sekiz Farklı Model Önerisi Sue Ah Kadınlar 0 27 Temmuz 2012 14:07
Sarı Nehir - Sarı Nehir Coğrafik Özellikleri Liaaa Genel Coğrafya 0 26 Haziran 2012 15:13
Sarı Sarı Avatarlar YapraK Avatar ve Smiley 0 21 Haziran 2012 11:27
Dekorasyonun vazgeçilmezi… Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 10 Kasım 2011 10:20
Sarı Saçlar ve Öneriler YapraK Saç Modelleri ve Bakımı 0 19 Eylül 2009 04:32