IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Sarımsak Sabunu İle Kepekleri Yok Edin (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/531481-sarimsak-sabunu-ile-kepekleri-yok-edin.html)

Zen 19 Mayıs 2013 15:49

Sarımsak Sabunu İle Kepekleri Yok Edin
 
Sarımsak kanser hastalığını önlemesi, doğal antibiyotik olmasının yanısıra sabunuylada cilt problemlerine fayda sağladğını görebiliyoruz. Saçlarda sık olarak görülen kepek, saç kırılmaları gibi problemleri önlemede yardımcı olan daha bir çok konuda fayda verir.
Sarımsak sabunu ile kepekleri yok edin
Kimyasal katkı içermeyen, iki bin derecede kaynatıldıktan sonra tahta kalıplarda iple şekil verilen organik sabunların, çok sayıda rahatsızlığa iyi geldiği belirtiliyor.
Konya’da organik sabunların satışını yapan firmanın sahibi Ayşe Aktepe, çeşitli bitki özlerinden, yoğun bir emekle üretilen organik sabunların, hiçbir kimyasal madde içermediğini söyledi.
Tahta kalıplarda iple şekil verilen sabunların birçoğunun içinde, doğallığın bir göstergesi olarak, üretildiği bitkiden kalıntıların bulunduğunu ifade eden Aktepe, 50’ye yakın çeşidi olan bu ürünlerden sarımsak sabununa ilginin beklenilenin üzerinde olduğunu vurguladı.
Sarımsağın keskin kokusunun kullanım sırasında etkili olduğunu ancak kısa süre içinde kokunun etkisini kaybettiğini anlatan Aktepe, sarımsak sabununun saç diplerine masaj yapılarak kullanıldığını belirtti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net