IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Saç Şeklinize Göre Karakteriniz (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/535200-sac-seklinize-gore-karakteriniz.html)

Zen 19 Haziran 2013 11:34

Saç Şeklinize Göre Karakteriniz
 
Birçok şey karakterinizi yansıttığı gibi saç şekillerinizde karakterinizi yansıtıyor
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yüz hatlarınıza Uygun Saçlar
Toplumsal olarak kadını tarif ettiğimizde kadının saçı hep uzundur.Uzun saçın bakımı zor olduğundan dolayı kadınlar tarafından hep sikayet edilir. Ama bir çok kadın uzun saçtan vazgeçemediğini görüyoruz.Kısa saçlı kadınlar ise saç bakımından uzun saçlı kadınlara göre daha kolaycıdır. Hiç kuşkusuz kısa saç ise insanı daha modern ve canlılık hissi verir.Bu nedenle saç kesimi önemlidir
Yüz Şeklinize Uygun Kısacık Saçlar
Yuvarlak Yüzler
Saç kesiminiz yuvarlak hatlı ve hacimli olmalıdır. Yüzünüzün yuvarlığını yumuşatmak için saçınız yüzünüzü çerçevelenmeli ve yanaklarınızın üzerine düşmelidir.
Saçlarınız kıvırcık ise, yüzünüzün üzerine yumuşakça dökülen bukleler sizin için ideal olacaktır.Saç rengi olarak koyu tonları tercih etmenizde fayda var.
Kişiliği: Gösterişli, iyimser, iştahlı ve açık yürekli.
Saçları: Gevşek buklelerle başın çevresinde hareketlendirilmeli. Saç hareketlenip havalandıkça yüzün yuvarlığını gizleyecektir.

Oval Yüzler
Hemen hemen her kesimi rahatlıkla uygulatabilirsiniz. Sadece, fazla şekilli modellerden kaçınmalısınız. Saçınıza farklıhacimler ve yumuşak hareketlendirmeler uygulayın.
Saç rengi olarak fazla belirgin olmayan, kibar renkleri tercih etmelisiniz.
Kişiliği: Çok kadınsı çizgileriyle tatlı, çekici, kendi halinde ve seçicidir
Saç Modeli: Saçlarınızın biçimi de bu kadınsılığı yansıtmalı ve yüz hatlarınızın yumuşak çizgileriyle uyumlu olmalıdır. Çok kabartılmış ya da geriye doğru dümdüz toplanmış saç modellerinden kaçının.
Üçgen Yüzler
Çok kısa kesimlerden kaçınmalısınız. Alnınızı fazla açmayın, yüzünüzün uzunluğunu kısaltmak için hareketli kakül uygun bir seçim olur. Efile kesilmiş saç tutamlarını alnınıza doğru karışık olarak hareketlendirin.
Özellikle başın üstünde saçınızı kabartmaktan kaçınmalısınız. Koyu renkler saç rengi sizin için idealdir.
Kişiliği: Mantıklı, kararlı, düzenli ve titiz.
Saçları: Saç biçiminiz biraz hacimli olmalı, yüz çizgilerini yumuşatmak için özellikle elmacı kemikleri hizasında saçlara yanlardan biraz hacim verilmelidir.
Kare Yüzler
Pratik, basit ve düz kesimler yüz hatlarınızı daha yumuşak gösterecektir. Çene hattınızı yumuşatmak için çene etrafında saç tutamları ile oynayın. Sadece ve tek ton saç renklerini tercih edin.
Kişiliği: Canlı, duygusal, sevecen, güvenilir ve sosyal.
Saçları: Sert yüz çizgilerini yumuşatmak için başın yanlarında hareketlendirilmelidir. Aslında serbest bırakılmış saçlar sizin için idealdir.
Altıgen Yüzler
Kesiminiz köşeli ve sert hatlı olmalıdır. Saç tutamlarıyla alnınızı fazla kapatmayın. Elmacık kemiklerini yumuşatmak için kulak üstlerinde, genişliği hafifçe daraltmak için ise yanak etrafında hacım uygulayabilirsiniz. Sarı, kızıl kestane gibi canlı renkleryüz şeklinize ve saç kesiminize son derece uygundur.
Kişiliği: Hareketli, güçlü, kararlı ve güvenilir birisiniz.
Saçları: Saç modeliniz iyi düzenlenmiş bir sadelikte olmalı, bir yan topuz gibi. Buklelerden kaçınmalısınız.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net