IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2013, 19:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kötü bir kesimi düzeltmenin 5 yolu




Korktuğunuz başınıza geldi ve hayalinizdeki saç kesimi tam bir felaketle sonuçlandı. Saç stilisti Jet Rhys'in ipuçları, saçınız tekrar uzayana kadar güvenle sokağa çıkmanızı sağlayacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1- Kuaförünüze ne isteğinizi söyleyin. Saç kesiminden nefret ettiyseniz kuaförünüzü hemen orada uyarın. Jet Rhys, "Salonu terk etmeden kuaförünüze gerçek duygularınızı anlatırsanız ona yaptığını düzeltme şansı verirsiniz," diyor. Ve bir dahaki sefere, ne isteyip istemediğinizi en başından söylemeyi unutmayın.

2-
Çıt-çıtlar satın alın ve uzatmak istediğiniz yerlere ekleyin. Rhys, "Çıt-çıtların en harika yanı da pratik olmaları. Isı ya da yapıştırıcıya ihtiyacınız yok," diyor. Rhys, iki yanlara, iki de arkaya olmak üzere dört parça kullanmayı öneriyor. Çıtçıtı eklemek istediğiniz yerin biraz aşağısındaki saçı kabartın. Daha sonra biraz sprey sıkın ve çıt-çıtı takın.

3- Saç ürünlerini akıllı kullanın ve kendi kendinize değişik kesimler yapmayı deneyin. Saça dolgunluk kazandıran bir krem kullanın. Eğer kuaförünüzün kestiği kakülün alnınızın üstünde fırça gibi durduğunu düşünüyorsanız, bir tırnak eti makası alın, ucunu yukarı doğru tutun ve kakülünüzün uçlarını kırpın. Rhys "Uçlar inceldiği zaman daha yumuşak bir görüntü elde edersiniz," diye ekliyor.

4- Renk hilesi yapmayı deneyin "Eğer kuaförünüz gereğinden fazla kat kestiyse, saç boyama uzmanlarına kalın saç taktiğini uygulatın," diyor Rhys. "Alttaki katlar saçın geri kalanından birbuçuk kat daha koyu bir tonda boyanıyor. Bu sayede inanılmaz bir derinlik efekti yaratılarak, saçınızın anında daha dolgun gözükmesi sağlanıyor," diye de belirtiyor.

5- Aksesuar kullanın Rengarenk bir saç bandı ya da şirin tokalar, fazla kısa kesilmiş kakül gibi problemleri gizlemenize yardımcı olacaktır. "En kötü kesimlerin bile kamufle edilecek bir yolu vardır," diyor Rhys.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, bir, düzeltmenin, kesimi, kötü, yolu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saç kesimi 2012 Ruj Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 3 30 Kasım 2011 12:12
evde kahkül kesimi yoSun Ah Kadınlar 0 08 Kasım 2010 10:37