IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Her Teli Sağlıklı Saçlar! (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/547501-her-teli-saglikli-saclar.html)

taLia 10 Eylül 2013 17:06

Her Teli Sağlıklı Saçlar!
 
Her Teli Sağlıklı Saçlar!

Saçlarınız sağlıklı mı?



Sağlıklı saç canlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parlak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] normalin dışında dökülmesi olmayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolayca taranan saçtır. Sağlıklı saç teli ayda 1 cm uzar ve günde 30-60 tel dökülür. Saçın yapısı bozulmaya başladığında dökülme artar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saç mat ve cansız gözükmeye başlar.


Hangi bakım ürünlerini kullanmalısınız?


Bakım ürünlerini seçmeden önce saçını çok iyi tanımanız ve ihtiyacınızı iyi belirlemeniz gerekir. Günlük olarak saçınızın cinsine uygun şampuan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] krem ve şekillendiricileri tercih etmelisiniz. Ayrıca saçınız çok kuruysa nemlendirici ve çok dökülüyorsa da serum kullanmanız gerekebilir. Haftalık olarak bakım maskeleri kullanabilirsiniz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama seçiminizi yapmadan önce mutlaka uzman bir kişiden bilgi almalısınız.


Çok elektriklenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalın telli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıvırcık saçlara nasıl bakım yapmalı?


Böyle saçlara mutlaka nemlendirici ve onarıcı bakım yapmak gerekir. Şampuan ve bakım ürünlerini seçerken mutlaka nemlendirme özelliği olanları tercih edin!


Çabuk yağlanan saçların yağ salgılamasını azaltmak için neler yapılabilir?


Deriyi derinlemesine temizlemek gerekir. Eğer deride hassasiyet varsa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saç bakım merkezinde yapılacak bakımlarla sebumun kalitesi düzeltilerek saç derisi rahatlatılır.


Saç uzaması kişiden kişiye değişir mi? Daha çabuk uzamasını sağlamak için bir şeyler yapılabilir mi?


Saçın uzaması kişiden kişiye göre değişir. Saçı daha çabuk uzatmak ise mümkün değil. Sağlıklı bir saç teli ayda ortalama 1 cm uzar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net