IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Saç Uzatma Yolları (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/670609-sac-uzatma-yollari.html)

Desmont 14 Ocak 2015 18:38

Saç Uzatma Yolları
 
Hızlı saç uzatma yolları neler ve dikkat etmeniz gereken noktalar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Saç uzatma yolları bir bayan için vazgeçilmezdir. Çevremizde bir çok saç uzatma yöntemleri paylaşılıyor. Kimi etki etmiyor, kimi ise fazla yararlı olmuyor.

Mutfağınızda mevcut olan malzemelerle yapabileceğiniz bir çok saç uzatma maskesi var. Biz de sizin için doğal saç uzatma yollarını bir araya getirdik.

Vücudunuzun sağlığı kadar saç sağlığınızda çok önemlidir ve cildinize nasıl önem veriyorsanız mutlaka saçlarınıza da aynı özeni göstermelisiniz.




Hızlı saç uzatma için elbette bir çok alternatif var. Bunlardan bir kaçı ise şöyle;

1. Jojoba yağı, zeytin yağı ve Hindistan cevizi yağını saç bakımınızda mutlaka bulundurmalısınız. Bu yağlardan saçlarınıza yetecek kadar eşit miktarda karıştırıp, saçlarınızda bir saat kadar bekletin ve daha sonra ılık su ile durulayın.

2. Yumurta akı mucizesi ile daha tanışmadıysanız, kesinlikle önerebiliriz. Geçmişten günümüze kadar gelen saç uzatma sırlarından biri olan yumurta akının etkisini görebilmeniz için, bir yumurta akını saçlarınıza yedirin ve streç film ile saçınızı sarın. Bir iki saat beklettikten sonra saçınıza biraz zeytin yağı sürün ve ılık su ile durulayın.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

3. Bunların dışında vücudunuza da destek çıkmalısınız. Bol bol su içerek metabolizmanızı hızlandırın ve toksinlerinizi atarak saçlarınıza canlılık katın. Bol su içmeniz saçlarınıza nemliliğini geri kazandıracak, daha sağlıklı bir görünüm elde edebileceksiniz. Bununla birlikte beslenmenize mutlaka dikkat etmelisiniz.

4. Saç diplerinizi sağlıklı tutmanız, saçlarınızın uzamasını direk etkileyecektir. Bu yüzden saçlarınıza doğal içerikli ürünler uygulamaya dikkat edin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

5. Kulağa hoş gelmeyebilir fakat sarımsağım mucizelerini göz ardı etmemenizi tavsiye ederiz. Bir kaç sarımsağı ezip saç diplerinize uygulayın ve 15 dakika bekletin. Sarımsağın içindeki sülfür saç köklerinizi etkileyecek ve saçlarınızın çıkmasını sağlayacaktır.

6. Son olarak saçlarınızın sağlıklı bir şekilde uzaması için 2 ayda bir saç uçlarınızı kestirmelisiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net