IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Permalı Küt Saç Modelleri (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/671592-permali-kut-sac-modelleri.html)

Desmont 16 Ocak 2015 18:27

Permalı Küt Saç Modelleri
 
Permalı küt saçların hacimli görüntüsü görenleri kıskandırıyor.

Saç modelleri arasında kıvırcık saçlar her zaman için daha iddialı bir görüntüye sahiptir. Düz saçlarınızın sönük ve bakımsız halinden sıkıldıysanız, saçlarınıza perma yaptırabilirsiniz. Özellikle permalı küt saç modelleri hem kısa saçtan hoşlanan, hem de saçlarına çabuk şekil vermek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Perma kimlere yakışır? diye sorular kafanızı kurcalıyor olabilir; fakat her yüz şekline giden ender saç modelleri arasında kabarık ve kıvırcık saç modelleri gelmektedir.


Permalı Küt Saç Modelleri


Perma yaptırmayı düşünüyorsanız eğer, saçlarınızın kıvırcık oluşumundan dolayı olduğundan daha kısa bir görünüme kavuşacağını unutmamalısınız. Uygulama sonucunda küt saç görünümüne erişmek için saçlarınızın uzunluğu, en az omuz hizasında ya da daha uzun olması tavsiye edilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Perma sonucunda saçlarınızı günlük hayatta çok daha kolay şekillendirebilirsiniz. Yalnızca geçici bir süresi olan bu işlemi daha uzun zaman kullanmak için biraz özen göstermeniz gerekiyor. Saçlarınızı yıkadıktan sonra kurutma işlemini muhakkak makinenin vigo başlığı ile yapmalısınız. Bu hem saçlarınızın hacim kazanmasını hem de aynı zamanda da kıvırılan saçların düzleşmesini önleyecektir. Ayrıca saçlarınıza köpük sürerek de dalgaların daha muntazam görünmesini sağlayabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net