IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Yarı Toplu Saç Modelleri (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/671593-yari-toplu-sac-modelleri.html)

Desmont 16 Ocak 2015 18:32

Yarı Toplu Saç Modelleri
 
Sezonun saç trendi yarım toplu saçlar.

Yeni sezon ile beraber saçlara biraz daha özgür bir hava vermek malum oldukça moda. Yarı toplu saç modelleri de bu moda akımının en baş sırasında yıldız gibi parlıyor. Tel toka trendini de destekleyen bu saç modelleri ile oldukça geniş seçenekler değerlendirilebilir. Abiye, gelin başı modelleri, günlük kullanılabilecek saçlar sürekli olarak güncellenerek aralarına yenisini ekliyor ve yarım toplanarak şekillendirme trendi büyüyerek devam ediyor.

Yarı Toplu Saç Yapımı

Aslında günlük hayatta oldukça pratik uygulamalar ile yarım saç modelinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Saçlarınızın ön iki yanından ayırdığınız tutamları arka kısımda şekillendirerek farklı modeller yaratabilirsiniz. Bu modellerine 2014-2015 sezonun en trend örgülü saç modelleri de dahil.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarı toplu saç modelleri her saç kesiminde ve yüz şeklinde hoş duruyor. Saçlarınızın olduğundan daha kabarık bir görüntüye kavuşturmanızı da kolaylaştırıyor. Uğraşsız ve pratik saç modelleri içerisinde de ilk sırada yer alan yarım at kuyruğu saç modelleri günlük hayatın vazgeçilmezleri arasına girdi. Saç aksesuarları ile de daha şık modelleri ortaya çıkarabilir ve kolay bir şekilde farklı şekilleri kendinize uygulayabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net