IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Kısa Dalgalı Saç Modelleri (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/677264-kisa-dalgali-sac-modelleri.html)

Desmont 01 Şubat 2015 12:05

Kısa Dalgalı Saç Modelleri
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kısa saçlar her zaman için şekillendirmesi kolay ve oldukça modern görünen kesimlerden. Kısa dalgalı saç modelleri kullanımı şekil vermek açısından günlük hayat için pratik sonuçları ortaya çıkarır. Kısa saç kime yakışır? merakı da bu pratikliğin cazibesine kapılanların sorguladıkları bir konudur. Bu konuda da verimli sonuç almak için kesinlikle doğru bir saç kesimi tercih edilmelidir.






Kısa Dalgalı Saçlar

Kısa saç modellerinde özellikle asimetrik kesimler son iki sezondur kadınların öncelikli seçimlerinden. Hem modern hem de maskülen bir tavrın açığa çıkmasını destekleyen asimetrik modeller, doğru yönde kesildiğinde çok hoş sonuçlarla noktalanıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kısa dalgalı saç modelleri her türlü saç kesimini kaldırabilir. Saçın dalgalı olması hacimli bir görüntüye sebebiyet verdiğinden ince telli saçlarda çok muhteşem bir çözüm yolunu meydana çıkaracaktır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Saçlarınıza hafif dalgalı doğal bir görünüm vermek için sadece saç kurutma makinesi ve saç şekillendiricilerini kullanmanız yeterlidir. Ayrıca modern saç şekilleri arasında yer alan kırık fön (bozuk fön) de kısa saçlarda zarif ve dağınık dalgalı görünüm kazandıracaktır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net