IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Bu Kış Saçlar Çok Havalı! (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/677984-bu-kis-saclar-cok-havali.html)

Desmont 03 Şubat 2015 20:13

Bu Kış Saçlar Çok Havalı!
 
Modada son yıllarda etkisini hissettiren feminen esinti, bu yıl doruğa çıkıyor. Kadınlar hiç bu kadar dişi, erkekler ise hiç bu kadar bu kadar şık olmamıştı...

Bu kış feminen esinti, ağırlığını biraz daha fazla gösteriyor. Kadınlar kıyafetten ayakkabıya tamamen dişi bir görüntü sergilerken, erkekler de vücuda oturan dar kıyafetleriyle hiç olmadıkları kadar şık görünüyor. Peki bu kıyafetler nasıl saçlarla tamamlanıyor?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Saç kesimlerindeki belirgin çizgiler ve erkeğin şıklığını tamamlayacak en önemli unsur. Bu kış saçlarınızı istediğiniz boyda kullanabilirsiniz. Ancak saçınız hangi boy olursa olsun, mutlaka katlı modeller kullanmalısınız. Kış saçları sanki taramamışsınız da öylesine bırakmışsınız gibi dağınık ve özgür bir görünüm sergileyecek. Kare ya da rahat ve gevşek katlara kabarık ve kırık uçlar eşlik edecek. Böylece, bu kışın kadınsı kıyafetlerine uygun olarak doğal ve dolgun bir görünüm elde edilmeye çalışılıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Saç renginde ise saça hem derinlik hem de hareket kazandıran koyu kumral tonlar, siyah ve sarı sandreler oldukça revaçta. Saçların arasına serpiştirilen farklı tonlar, son birkaç yıldır olduğu gibi bu kış da revaçta. Amaç, saçlara sıcaklık kazandırmak, yüz hatlarını yumuşatmak ve daha parlak bir görünüm elde edebilmek. Bu kış saçlarda oldukça sık rastlayacağımız ayrıntılardan biri de asimetrik kâhküller. Dağınık ve kabarık saç kesimleri, asimetrik kâhküllerle tamamlanıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net