IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Innosense saç boyası ile alerjilere son! (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/679320-innosense-sac-boyasi-ile-alerjilere-son.html)

Desmont 07 Şubat 2015 19:34

Innosense saç boyası ile alerjilere son!
 
İlk alerji karşıtı içerikli saç boyası Wella Koleston Perfect Innosense beyazları %100 kapatma özelliği ve doğal renk tonlarıyla saç boyasında devrim yaratıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hepimizin ortak şikayeti, saç boyatırken yaşadığımız kaşıntı ve kızarıklıklar. Bu soruna yönelik olarak Wella yeni bir saç boya serisi geliştirdi. Wella Koleston Perfect Innosense, Bağımsız Araştırma Kurumu Avrupa Alerji Araştırma Vakfı ECARF tarafından onaylanan dünyanın ilk alerji karşıtı saç boyası.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Innosense, güzelliğinden ödün vermeden güvenle saçlarını renklendirmek isteyen kadınlar için ideal. Innosense içeriğindeki boya molekülü ME+ sayesinde bağışıklık sisteminin saç boyasını zararlı bir içerik olarak algılayıp alerjik reaksiyon verme riskini en aza indiriyor. Beyazları %100 kapatan yeni Innosense serisinde 31 farklı renk seçeneği bulunuyor. Wella Professionals yetkili kuaförlerinde bulabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net