IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Modern kadının favorisi: Lob saçlar (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/718383-modern-kadinin-favorisi-lob-saclar.html)

Elif 07 Aralık 2015 03:39

Modern kadının favorisi: Lob saçlar
 
Dünyaca ünlü isimlerin de tercihi olan lob saçlar, 2016 yılında da popülerliğini koruyor. İşte 2016'nın saç trendleri...

Emma Stone, Jennifer Lawrence, Kim Kardashian gibi ünlülerde gördüğümüz lob saçlar; modern kadını fısıldıyor. Saç tasarımcıları 2016'da nostaljiyi, romantizmi ve aşkı, saçlara yansıtıyor.

2016'da aşk saçlarda başlıyor

Yeni yılın en çok tercih edilen modellerinden biri, lob kesimler olacak. LOB saçların 2016 “Modern Kadını”nı tanımladığını, nostalji ve romantik kesimin favorisi olduğunu söyleyen ünlü saç tasarımcıları Erkan Uzelli ve Ali Subaşı, saç boyunun önemine değinerek, dekolte ya da dekolte altında olması gerektiğine dikkat çekti.

Perçemli ve ombre saçlar

2016'da asimetrik saçların kalmadığını belirten Uzelli ve Subaşı; "Orta boy, omuzlara dökülen ve perçemli modeller bu yılın modası. Saç renklerinde, koyudan açığa doğru degrade geçişler var. Mesela ombre, sombre, balyaj tercih edilecek. Kahve, bakır rengi ve bal köpükleri de moda renkler arasında.

Bu seneki en favori modern kadın kesimleri, lob modellerle öne çıkmaktadır. Lob modeller, net çizgileri, içlerinde dokulu ve gizli katlarla bütünleşir. Lob model boyları dekolte üstü ve omuz hizasında olmalıdır. Bu tür kesimler günlük kullanımda, çok daha rahat bir stildir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Saçın ön kısmına yapılan blok balyajlar bu yılın trend saçları arasındadır. Bu saçın içerisinde kendinize modern ve özel bir görünüm katabilirsiniz. Çünkü modern kadın kendini şımartmayı sever ve renk olarak, saçın ön bloklarında net çizgiler, uçlarında ise yoğun ombrelerden hoşlanır.

Yılın favori renkleri: Soğuk kül ve gümüş griler

Soğuk kül ve gümüş griler bu yılın en favori rengidir. Tenine uygun sıcak renk sevenler, karamel, balköpüğü kullanan stil ve tarz, modern kadın ile tamamen uyumludur.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Esmer tenli birine bakır, kahve tonlarını öneriyoruz; beyaz tenlilere ise bakır, karamel tonları kül renklerini... Bu sene özellikle beyaz tenlilerde küllü kumral çok moda. Esmerlerde değişmeyen favori rengimiz kahverengi çikolata, moka kahveler” ifadelerini kullandı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net