IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Soğan Suyu ile Saç Uzatma (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/734718-sogan-suyu-ile-sac-uzatma.html)

PySSyCaT 27 Şubat 2016 17:47

Soğan Suyu ile Saç Uzatma
 
Soğan Suyu ile Saç Uzatma

Saçlarını hızlı ve doğal yöntemlerde uzatmak isteyenler kişilere en kolay ve masrafsız teknik; Soğan Suyu.
Soğan hiçbir yan etkiye yada alerjiye sebep olmadan saçların uzamasını sağlıyor. Pek çok kişi soğan suyuyla saçı uzatma yöntemine endişe ile baksa da, saç uzatma için etkileri belirgin bir şekilde hızlıca fark ediliyor.

Soğan suyunu saçın diplerine sürmek saç dökülmesini azaltmaktadır ve kafa derisi ile ilgili oluşabilecek sorunları da önlüyor. Ayrıca, saçların erkenden beyazlamasını da yavaşlatabiliyor.

Soğanda bulunan bol miktardaki sülfür sebebiyle, soğan suyu kafa derisine sürüldüğünde kan dolaşımını hızlandırıyor ve saçların uzaması için lazım olan kolajen dokularının üretimini arttırıyor. Sülfürün ayrıca anti-bakteriyel özelliği de olması sebebiyle, mantar ve bakteri oluşumu da ortadan kaldırıyor.

Nasıl Uygulanır?
Muhtemelen soğan suyu yöntemini uygulamak ile ilgili tek problem, soğanın keskin sevilmeyen kokusu olabilir. Soğan suyunu başınızda en az 30 dakika bekletmeniz gerekiyor. Kokudan rahatsız olmuyorsanız, daha uzun süre de bekletebilirsiniz. Bu sizin yararınıza olacaktır. Sonuçları görmek için, düzenli olarak haftada en az 3 defa ve en az 2 ay süresince yapmanız gerekiyor.

Soğan Suyu Nasıl Elde Edilir
Soğan suyunu bir mikserde doğrayacağınız soğanlardan kolaylıkla elde edebilirsiniz. Parçalanan soğanları mikserden aldıktan sonra süzebilir ve geriye kalanları sıkabilirsiniz. Ayrıca, keskin kokuyu hafifletmek için, bal ile karıştırabilir ve bir gece romda bekleterek kullanabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net