IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Yuz kremleri nasıl uygulanır? (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/764596-yuz-kremleri-nas305l-uygulan305r.html)

Sanem 14 Aralık 2016 13:50

Yuz kremleri nasıl uygulanır?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cildin nemsiz kalması, dış etkenlere karşı kalkansız kalmasıdır. Mutlaka sabah akşam cilt temizlenmeli ve kaliteli bir urunle dayanıklığı artırılmalıdır.
Kremi uygun şekilde surun!
Kremleri doğru hareketlerle surun. Bu konuda bir cilt bakım uzmanından yardım alabilirsiniz. Lenf bezlerinin dizilişine ve yer cekimine gore şekillendirilmiş parmak hareketleri, krem iceriğinden maksimum faydalanmanızı sağlar.















Krem ambalajlarını temiz tutun Kremlerinizin hijyenine onem verin. Doğru saklama koşullarında muhafaza edin. Yıllarca dolabın bir koşesinde kalmış urunler hem bakteri uretir, hem de iceriğindeki aktif maddeler, etkinliğini kaybeder. Bu sebeple aldığınız urunu temiz ellerinizle acın ve temiz cildinize tatbik edin.
AyrıcaCildiniz icin ayda bir, uzmanın, bilincli bir şekilde lenf bezlerini dikkate alarak yapacağı cilt bakımı, aynı şekilde cildinizi canlandıracaktır.
[h=2]Hamam ve kese cok onemli[/h] En cabuk yaşlanan alanlar, burun ve dudak bolgesidir. Yaz kış bu golgelere koruyucu surmeyi ihmal etmeyin. Geleneksel hamam kulturumuz icinde yer alan kese uygulaması ve maske cilt sağlığı icin oldukca faydalıdır. Lutfen genc bir kızınız varsa, ona bakım yapmayı oğretin.
Cilt tipine ve yaşına uygun urunlerle cildin korumasını sağlamak sağlıklı bir cilt icin cok onemli.


Kaynak: posta.com.tr


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net