IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Cilt sarkmalarından kurtulmak icin… (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/764597-cilt-sarkmalar305ndan-kurtulmak-icin8230.html)

Gunes 14 Aralık 2016 13:51

Cilt sarkmalarından kurtulmak icin…
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cilt sarkmalarından en kısa surede kurtulmak ve verdiğiniz kilolarla yaşadığınız mutluluğun yarıda kalmasını onlemek istiyorsanız bu haberimiz tam size gore!
[h=5]Sabırlı Olun[/h] Merak etmeyin, sarkmış cilt ve derinin bir problem olduğunun farkında olan sadece siz değilsiniz, metabolizmanız da farkında. Vucudunuz duzeltmek icin gerekli calışmalara başladı. Siz de bu surecte doğru beslenme alışkanlıklarınızı koruyup, egzersiz yaparak onu desteklemeye devam edin.
[h=5]Egzersiz Yapın[/h] Kilo verme surecinde zaten buyuk ihtimal ile egzersiz yapmaya alışmış olmalısınız. Bırakmayın! Egzersize bu kez sıkılaştırıcı hareketler ekleyerek devam edin. Bolgesel sıkılaştırmalara yonelebilirsiniz. Hareketi kesmek, metabolizmanızı yavaşlatıp tekrar kilo almanıza neden olabileceği gibi cildinizin sıkılığını kaybedip tekrar sarkmalara neden olacaktır.
[h=5]Hareket Edin[/h] Normalde olduğunuzdan daha hareketli olmanız gereken bir donem. Vucudunuz sarkmaları toparlamaya calışıyorsa ihtiyacınız olan yukarıdaki ipuclarıyla birlikte hızlı bir kan dolaşımı ve egzersiz. Gun icerisinde hareketli olmaya ozen gosterin. Dans edin, merdivenleri cıkın asansore binmeyin, yuruyen merdiven kullanmayın. Bunu yapmak hem kilo almanızı onler hem de kaslarınızı sıkılaştırıp sizi daha canlı tutar.
[h=5]Kilo Verme Hızınızı Gozden Gecirin[/h] Kilo verirken cilt sarkmalarını onlemenin en buyuk kuralı bu işlemi olabildiğince yavaş ve yumuşak bir geciş ile halletmektir. Tabi ki sabırsızız ve hızlı sonuc gormek istiyoruz. Bu zaten hemen herkeste aynıdır. Haftada 1 kilodan fazla kilo vermeniz cilt sarkmalarına neden olabilir. Bu oran kişiye gore değişebileceğinden en doğru cevabı diyetisyeniniz verebilir.
[h=5]Bi Masaj Almaz Mıydınız?[/h] Masaj, uygulandığı bolgede kan dolaşımını hızlandırarak sıkılaşma ve bolgesel bir dirilik sağlar. Bu nedenle, sarkmaları toplarlamaya calıştığınız bu donem icerisinde masaja onem verin. Duşta suyla bile masaj yapabilirsiniz. Tabi ki en iyisi bir uzmanın, kan dolaşımını hızlandırıp sizi rahatlatacak guzel bir masaj yapmasıdır.
Bu sarkmaların nedenlerine bakacak olursak hızlı zayıflamanın yanında gereksiz kilo vermenin de sebepler arasında sayıldığını gorebiliriz. Zira olması gerektiği kiloda olanların yine de belli bir bedene sığabilmek icin diyet ve zayıflama yapmaya calışması vucuttaki yağ-kas-su dengesinin bozulmasına ve gercekleşen kayıplardan dolayı derinin sarkmasına neden oluyor
[h=5]Bol Su İcin[/h] Su alımı cok onemlidir. Vucudunuzun temizlenmesi, kan dolaşımının hızlanıp vucudunuzun ve metabolik sisteminizin yavaşlamaması icin su cok gerekli. Gunde en az 6-8 bardak su icmek, cildinizi canlandırıp toparlanma surecini hızlandırır. Daha sıkı bir cilde sahip olmak icin su alımınıza onem veriniz.
Tuz ve mineral bakımları kullanarak cildinizin sıkılaşmasına yardım edebilirsiniz.Ciltteki kan dolaşımını arrtıran bu yontemle cildiniz daha sağlıklı ve elastik bir yapıya kavuşacak.
[h=5]Cildinizi Nemlendirin[/h] Doğal yağlar kullanarak veya vucut nemlendirme urunleri ile cildinizi nemli tutmalısınız. Eğer alerjiniz yoksa hindistan cevizi yağı vucut nemlendirme icin onerilen bir doğal bitkisel yağdır. Ek olarak bebek yağları da cildinizi nemli tutmanız icin etkili bir secim.
Kaynak: posta.com.tr


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net