IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Bebek Sarısı Saç Rengi Hakkında (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/790174-bebek-sarisi-sac-rengi-hakkinda.html)

Beatrice 20 Mart 2018 15:05

Bebek Sarısı Saç Rengi Hakkında
 
Sarı saç rengi ve tonları her zaman favori olmaya devam edecektir. Sarı renkten vazgeçmek çok zordur. Bugün de sarının alt tonu olan bebek sarısı hakkında bilgiler vereceğiz. Seçim olarak saçınızı sarı bir saç renginden yana kullanmak ise bu önerimize detaylıca göz atın deriz. Bu sarı tonu son dönemde çok yükselişte olan ve harika derece etkileyici bir renktir. Dikkat çekmek isteyenler kesinlikle tercih edebilir. Bebek sarısı saç rengi bayanlar arasında sın birkaç yıldır daha fazla bilinmeye başladı. Daha önceleri pek fazla bilinmiyor ve marjinal bulunuyordu. Sarı tonlarının popüler olmasıyla beraber artık çok daha öne çıktı. İşte bu saç rengi hakkında diğer detaylara da göz atalım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Nasıl Bir Saç Rengidir?


Platin sarısından daha farklı özelliklere sahip olan ve platin sarısından daha koyu sıcak tondur. Soğuk sarı tonları yerine sıcak tonlar daha hoş gözükür. Bebek sarısı da sıcak tonlu hafif koyu ton özelliklidir. Birçok ünlünün bu rengi denemesi ile beraber çok popüler oldu ve yayıldı. Ünlülerden ilham alarak da saç renklerine yön veren bir çok bayan bu tonu çok sevdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bebek Sarısı Kimlerde Güzel Durur?


Beyaz ve esmer tenli bayanlarda çok güzel durmaktadır. Bu iki cilt tipinde bu renk harika yansımalar ortaya çıkarmaktadır. Bunun yanında yüzünüzü ağartarak en azından 3-4 yaş daha genç bir görünüm sağlamaktadır. Bebeklerdeki rengin görünümü olduğu içinde yüzde bir tazelik ve ferahlık oluşturmaktadır. Oldukça açık bir renk olduğu içinde yüzünüzdeki lekeleri, kusurları ortaya çıkarmak ihtimali vardır. Bunun içinde kapatıcı bir makyaj uygulaması yapmanız daha iyi olacaktır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



vioLeta 27 Mart 2018 22:56

Cevap: Bebek Sarısı Saç Rengi Hakkında
 
Sarı saç yapacaksan bakımına, makyajina da önem vereceksin. Makyajsız gerçekten hasta gibi bir görünüm oluyor :/ ama renk çok güzelll


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net