IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Doğal dalgalara sahip olmanın 5 pratik yolu (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/796057-dogal-dalgalara-sahip-olmanin-5-pratik-yolu.html)

Sanem 20 Mayıs 2018 15:39

Doğal dalgalara sahip olmanın 5 pratik yolu
 
Saçlar, denizden çıktıktan sonra doğal dalgalara sahip olur ve daha hacimli görünür. Çoğu kadın, bu görünüme bayılır. Peki, denize gidemediğiniz zamanlar bu saça nasıl sahip olabilirsiniz?



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Var olan dalgaları belirginleştirin!
Denizden çıkmış gibi görünen dalgalara kavuşmak için saç köpüğünden faydalanabilirsiniz. Köpüğü uygularken, saç diplerine sürmemeye dikkat edin. Aksi takdirde, saçlar ağırlaşır, sönük bir görünüm ortaya çıkar.

Saçlarınızı hacimlendirin!
Saçlarınız ince telli ve hemen sönmeye müsaitse, doğru ürün kullanarak saçlarınıza hacim kazandırabilirsiniz. Doğal ve havalı saçlar için, sprey ve kuru şampuan tercih edin. Bu ürünlerle saçınıza istediğiniz gibi hacim verebilirsiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Deniz tuzu spreyi kullanın!
Son zamanlarda çok tercih edilen deniz tuzu spreyleri, doğal dalgalar için en etkili yöntemlerden. Denize gidemiyorsanız, bu spreylerden alın ve muhteşem dalgalara sahip olun.

Pratik topuzla dalgalı saçlar!
Topuz uygulaması, doğal dalgalara sahip olmanın en basit yollarından biri. Saçlarınızı akşamdan topuz yapıp, bu şekilde uyuyun. Hatta topuzunuza biraz deniz tuzu spreyi sıkarak, dalgaları daha doğal ve belirgin hale getirebilirsiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Saçlarınızı maşayla şekillendirin!
Dalgalı saçlar için maşa kullanmayı tercih edebilirsiniz. Maşa uygularken dikkat etmeniz gereken, yapay bir görüntü yaratmamaktır. Saçlarınızı tutamlara ayırın ve maşayı farklı yönlere doğru uygulayın. Böylece, doğallıktan uzaklaşmamış olursunuz. Ayrıca, saçları maşanın ısısından korumak için, öncesinde ısı koruyucu saç bakım ürünleri kullanmanızı tavsiye ederiz.




alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net