IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Temmuz 2018, 13:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınları Yaşlı Gösteren Saç Hataları




Harika bir saç kesimi ve saç rengi sonucuna ulaşıldığında kadınların değmeyin keyfine! Peki ya kötü bir saç stili...? İşte, kadını yaşlı gösteren saç hataları, bunları düzeltmenin yolları ve de ardından ünlülerden yola çıkarak hazırlanan, genç gösteren saç modeli önerileriKapat


Yaşlı Gösteren Saç Hataları


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



1- Uzun saçlar :

Pek çok kadın için uzun saçlara sahip olmak önemlidir ki belirli bir noktaya kadar! Çünkü çok uzun saç görünüme yaş katıyor. Elbette saç uzunluğu yüz şekline ve saç tipine bağlı olarak karar verilmesi gereken unsur. Uzun saç kullanmayı seviyor olsanız da göğüs hizasından daha uzun boyların sizi daha yaşlı gösterme riski olduğunu da unutmamalısınız. Omuz hizası uzunluğundaki lob kesimler veya çene hizasındaki bob kesimler daha modern ve geni görünüm sağlamakta.

Aslında bu durum sadece yaş ile ilgili değildir. Gereğinden fazla uzun saç kullanmak sizi olduğunuzdan kısa da gösterebilmektedir. Son olarak uzun saç kullanıyorsanız mutlaka katlı kesimleri kullanın.



2- Yanlış saç uzunluğu :

Yüz şeklinize göre mükemmel saç kesimini bulmak hayat boyu süren bir arama çalışmasına neden olabilir. Saç tipinize ve yüz şekline en uygun saç modelini bulmak için kuaförünüzle fikir alışverişi yaparak işe başlayabilirsiniz.
Unutmamalısınız ki saçlarımız da biz yaş aldıkça zayıflar ve incelir. Bu yüzden saçlara zamanında gereken bakımı ve özeni göstermek oldukça önemlidir. Diğer yandan saç inceldikçe daha kısa saç boyları kullanmak doğru bir tercih olacaktır.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ne yaparsanız yapın, saç kesiminin katları ve derinliği olduğundan emin olun. Uzmanlar, bir kadını daha yaşlı ve daha dolgun gösteren klasik saç şekli, tüm saçın aynı uzunluğa sahip olduğu kesimlerdir diyor…
Dinamik, gurur verici bir stile sahip olduğunuz sürece, aslında saçınızın uzunluğu gerçekten önemli mi ben emin olamasam da her kadına daha fazla yakışan bir saç modeli olduğunu düşünüyorum.




Görünümü asla değiştirmeme :

Kadınların yaş aldıkça yaptığı en önemli hatalardan biridir, aynı saç stilini yıllar boyunca korumak. Büyük değişimler de gerekmiyor üstelik. Önemli olan küçük de olsa değişimler yapabilmek. Bunun en güzel örneğini de ünlülerden yola çıkarak görmek mümkün.


3- Çok koyu saç rengi :

Saç renginin fazla koyu olması, görünümünüze bir anda yılları ekleyebilir. Unutmamalısınız ki saç renginiz cilt tonunuzla tam bir uyum içerisinde olmalı. Örneğin açık cilt tonunuz varsa siyah size çok da uygun olmayabilir. Bu noktada derinlik katmak için balyaj yöntemleriyle bir kaç farklı rengi kullanmak iyi bir seçim olabilir.
Saç renginiz ne olursa olsun, bir ya da iki kat açık tonlarda vurguların saça eklenmesi, daha genç görünüm verecektir, ancak vurguların yerleştirilmesi de kilit önem taşımaktadır. Böylelikle yüz şeklinizi doğru şekilde öne çıkarmak mümkün olacaktır.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




4- Yanlış saç ayrımı :

Bu sadece görünüme yaş katmaz, aynı zamanda sizi olduğunuzdan daha sert veya daha kilolu gösterebilir. Örneğin herkes ortadan ayrılmış saçlar kullanmamalı. Daha modern ve havalı bir görünüm için biraz daha derin ve adeta rüzgardan savrulmuş gibi duran saçlar daha iyi bir görünüm sağlayacaktır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





5- Fazla hacim :

Küçük bir hacim güzel olabilse de fazlası yalnızca yaş ekleyecektir. Yaşımız ilerledikçe saçlarımız ince olmaya eğilimli olduğu için çoğumuz çok düz olmalarından endişe duyuyoruz.
Çok sıklıkla kişiler daha iyi görünmek için çok hacimli, çok krepeli! saçlara sahip olmanın önemli olduğunu düşünüyor. Modern ve zarif göründüğü sürece saçlarda hacim güzeldir…
Bu noktada fazla hacim kadar sönük saçlar da istenmez elbette. Ancak hacim kazandırması veya koruması için bol bol sıkılan sprey gibi ürünler de saçları ağırlaştıracaktır. Bu yüzden bu tip ürünleri de fazla kullanmamakta fayda var.




6- Yanlış şampuan seçimi :

Şampuan seçimi saçları etkiler. Normal saç tipleri için tasarlanmış şampuanlar yaş aldıkça en iyi seçenek olmaktan çıkar. Muhteşem saçlar için doğru alet ve ürünlere sahip olmalısınız. Gri ve yaşlanan saçların kendine özgü özelliklere sahip olması, haftada bir kez bir maske gerektirmesi, renk koruyucu şampuan kullanımını, ısıya karşı koruyucu ürünleri ve elektiriklenmeye karşı daha fazla mücadeleyi gerektirir.

Çünkü, hasar görmüş saçlar her zamankinden daha yaşlı görünmenize sebep olur. Saç tellerini ve doğal parlaklığını korumak önemlidir. Ayrıca bir sürü saç kırıkları olduğunu fark ediyorsanız, kuaföre kesim için gitme zamanı gelmiş demektir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







7- Aksesuar seçimleri :

Çoğunlukla daha genç bir görünüşe sahip olmak istediğimizde, gençken giydiğimiz tarzlara geri dönüyoruz. Ancak, eski parıldayan kelebekli tokaları çekmecelerden çıkartmak, daha yaşlı görünmenin için birinci sınıf bir bilettir. Yaş aldıkça saç aksesuarları söz konusu olduğunda “az ve öz” yaklaşımını takip etmek gereklidir. Saç rengine uymayan ve şekli belli olmayan ve fazla genç işi olarak nitelendirebileceğimiz saç aksesuarlarından kaçınmakta fayda var.


Saçlarınızı rahat, yumuşak bir at kuyruğu yapabilirsiniz. Uzun saçları tercih ediyorsanız, sıkı tepede bir atkuyruğundansa gevşek ve hafif yana alınmış bir atkuyruğu ile daha zarif ve genç görünürsünüz. Ayrıca, saç rengine benzer bir tonda aksesuarları seçmenizi öneririm Dikkat çeken saç aksesuarınız değil, siz olmalısınız!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Gevşek biçimde geride toplanan saçlar, çok gurur verici olabilirken, sıkı toplanmış saçlar, kırışıklıkları veya kusurları daha çok öne çıkarma eğilimindedir. Yaş aldıkça saç stilistinizle birlikte çalışarak yüzünüzü şekillendiren ve en iyi özelliklerini vurgulayan bir saç kesimi ve tarzı bulmak en iyisidir.




8- Gri saçlarını göster :

Gri saç telleri adeta başımızın üstünde devrim yapmaya başladığında, çoğumuz onları örtbas etmenin vakti geldiğini düşünüyoruz. Ancak bu noktada herkesin saç rengini değiştirmesiyle ilgili acele etmesi gerekmiyor. Çünkü, mükemmel, gösterişli gümüşi saçlarıyla çok daha iyi görünen birçok şanslı kadın var. Gri saçların tek ihtiyacı olan doğru kesimle onları vurgulamaktır.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



9- Saçlar yaşam biçimini yansıtmalı :

Hayat boyunca, bazı önemli başarılar elde ettiniz. 20 veya hatta beş yıl önce olduğunuzdan çok farklı bir yerdesiniz. İşte, aslında yaşam tarzınız değiştikçe saç stiliniz de buna ayak uydurmalı. İlk olarak şimdiki hayatınıza uyan bir kesim seçtiğinizden emin olmalısınız.

Örneğin, her zaman kurumsal bir işte çalıştıysanız, ancak artık emekliye ayrılmışsanız ve yoga sertifikanıza devam ediyorsanız, saçınızı ona yansıtmanız gerekir.




10- Makyajı unutma :

Muhteşem, genç bir saç şekli harika görünmenizi sağlayacaktır, ancak makyajınız yaşlanıyorsa kimse saçlarınızı fark etmeyecektir. Bu noktada yapılan hata, çok fazla makyajla kişilerin kendilerini yaşlandırmaları. Cilt yaşlanmaya başlayınca, makyaj düzgün şekilde koyulmazsa çizgileri ve kırışıklıkları daha belirgin hale getirebilir. Hafifçe gözleri ve dudaklarını vurgulamak, hafif bir makyaj tabanı kullanmak gereklidir.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kesim, saç bakımı, saç kesimi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınları Seksi Gösteren 20 Dövme Modeli Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 02 Mayıs 2014 23:42
Yaşlı Gösteren makyaj hataları Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mayıs 2013 15:43
Yaşlı gösteren 5 saç hatası! Zen Saç Modelleri ve Bakımı 0 14 Mayıs 2013 18:10
Yaşlı gösteren makyaj hataları Zen Makyajın Püf Noktaları 0 05 Aralık 2012 23:04
Makyaj Hataları Yaşlı Görünmenize Neden Olabilir Zen Makyajın Püf Noktaları 0 23 Mart 2012 17:34