IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Retro Saç Modelleri (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/801689-retro-sac-modelleri.html)

Sanem 02 Eylül 2018 14:38

Retro Saç Modelleri
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




En romantik, en asil ve en tutkulu saç modelleri arasın da yer alan retro saç modelleri, eskiden daha çok revaçta olan bir saç modelidir. Günümüzde de sıklıkla kullanılmaya başlandığı görülmektedir. Nostaljik bir görünüm elde etmek isteyen bayanların ilk tercihi olan Retro saç modelleri, kadının asil ve tutkulu bir görünüm kazanmasını sağlamaktadır.

Retro Saç Modelleri Kullanılan Yerler

Özel davetlerde şık, tutkulu, asil ve etkileyici olmak isteyen bayanların tercih edebileceği bir model olan retro saçlar, kısa saçlarda bile çok şık modeller yapılabilmektedir. Özel bir davete giderken eğer retro saç modeli tercih ettiyseniz etraftaki herkes ne kadar etkili ve çekici göründüğünüzü düşünecektir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Retro Saçlar Bazı retro saç modelleri günlük hayatta kullanılmaktadır. Saçlarında farklılık yaratmak isteyen bayanların retro saç modellerini tercih edebilirler.

Retro Saç Modelleri
Retro saç modeli bilindiği üzere havalandırılmış saç modelleridir. En çok kullanılan modeller arasında yan tarafa atılmış ve fönlenerek havalandırılmış retro saç modelidir. Başka bir retro saç modeli ise kısa kesimde kabartılmış saçlardır. Daha çok özel davetlerde tercih edilen başka bir modelde maşa yardımı ile kıvrılan saçın araları düzleştirilerek dalga dalga haline getirildiği saç sekli olup normalde genellikle orta yaşlı kadınlar tercih ediyor olsa da retro modasının hakim olması ile beraber gençler de kullanmaya başlamıştır.




alıntı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net