IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   2018 saç trendleri: Bu yıl hangi saçlar trend olacak? (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/807341-2018-sac-trendleri-bu-yil-hangi-saclar-trend-olacak.html)

Tanem 29 Kasım 2018 15:15

2018 saç trendleri: Bu yıl hangi saçlar trend olacak?
 
2018 saç trendlerini açıklıyoruz!
2018 yılı tüm ihtişamıyla geliyor! 2018 saç trendlerinde oldukça havalı ve iddialı modeller yer alıyor. 2018 yılında renkli saçların yükselişi devam edecek, çarpıcı saç modellerin yükselişine şahit olacağız. 2018 saç modeli trendlerinde karşımıza çıkan en çarpıcı detaylardan biri de nostaljik saç modellerindeki modern dokunuşlar oluyor. 2018 saç trendlerine yakından bakmak ve herkesten önce en doğru trendleri öğrenmek için seni yazının devamına davet ediyoruz.

2018 Saç Kesimi Trendleri
Kaküllü Bob Kesim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2018 yılı saç trendlerine baktığımızda ilk karşımıza çıkan saç kesimi kaküllü bob kesim oluyor. Kaküllü bob kesiminde keskin çizgiler dikkatimizi çekti. 2018 saç trendilerinde saç kesiminde doğal geçişler yerine daha keskin çizgiler göreceğiz. Özellikle ince telli saçlılar bu saç kesim modellerine bayılacak.

Pixie Saç Kesimi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Pixie saç kesimi 2018 yılında daha kısa ve klasik bir modelde karşımıza çıkıyor. 2018 saç kesime trendleri iddialı olacak demiştik! Uzun saçlarından sıkıldıysan kısa pixie model saç kesimi seni çok mutlu edecektir. Bu saç modelini sadece saç jölesiyle şekillendirmen yeterli olacaktır. Pixie saç kesimini şekillendirirken saç kenarlarını yumuşatmak yerine daha sivri sivri bırakmalısın.

Kısa bob kesimi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntıdır..

Tanem 29 Kasım 2018 15:18

Cevap: 2018 saç trendleri: Bu yıl hangi saçlar trend olacak?
 
2018 saç kesim trendlerinde neredeyse uzun saç pek görmüyoruz. Genellikle kısa ve bob kesim saçlar karşımıza çıkıyor. Özellikle 2018 bahar mevsiminde bob kesim çok popüler olacak gibi görünüyor. Saçlarını kulak arkası yaparak bob kesimini daha romantik gösterebilirsin. Bob kesim saçlarını düzleştirerek şekillendirmeni öneriyoruz.

Maskülen Saç Kesimi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2018 yılında romantik saç kesimleri yerine daha maskülen saç modelleri görüyoruz. Bu sene perçemler bile erkeksi! 2018 yılında saçlarını şekillendirirken genellikle yandan ayırmalısın. Yandan ayırdığın saçlarının önünden kalın tutamlar çıkararak maskülen bir perçem görünümü yaratabilirsin. Saçlarının gün boyu sabit kalması için Kérastase Fix Fabulous Saç Spreyi sıkmayı unutma.

Küt Saç Kesimi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu sene, boyun hizasında, küt kesimde saçlar da oldukça popüler! Hangi boy saçlara sahip olursan ol uçlarını katlı kestirmek yerine küt kestirmeyi deneyebilirsin. Saçlarının uçlarını küt kestirdikten sonra da mutlaka ensede at kuyruğu saç modelini denemeni öneriyoruz.

2018 Saç Modeli Trendleri
Saç Örgülerinin Yükselişi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2018 saç modellerinin arasında örgüler ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yıl popüler olan XXL örgülerin aksine bu sene örgüler daha küçük. Saçlarının aralarına ince örgüler yaparak saç modeline daha bohem bir hava katabilirsin. Bu saç modelini yaparken saçlarını düzleştirmene gerek yok. Önemli olan doğal görünmek. Saçlarının boylarına ve uçlarına L'Oréal Professional Efsane Yağ uygulayarak hem saçlarını daha parlak gösterebilir, hem de kabarmasını önleyebilirsin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net