IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Saç Modelleri ve Bakımı (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/)
-   -   Saçı gürleştiren bıldırcın yumurtası maskesi (https://www.ircforumlari.net/sac-modelleri-ve-bakimi/836205-saci-gurlestiren-bildircin-yumurtasi-maskesi.html)

NerqiS 07 Eylül 2019 13:41

Saçı gürleştiren bıldırcın yumurtası maskesi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bıldırcın yumurtasının içerisinde yer alan besinler ve vitaminler tüm bireylerin çok daha sağlıklı saçlara sahip olmasına yardımcı olmuştur. Siz de bu şekilde bir yumurtadan faydalanmak ve istediğiniz gibi ideal görünümünüze ulaşmak istiyorsanız yapacağınız en önemli şey mutlaka gün içerisinde beslenmenize bu yumurtayı da dahil etmek olacaktır.

Saç dökülmesine engel olan ve aynı zamanda çok daha gür saçların çıkmasını sağlayan bıldırcın yumurtası günlük tüketime dahil edildiğinde çok daha sağlıklı bir şekilde gelişim göstermenize yardımcı olacaktır. Hem protein almanıza yardımcı olacak hem de saçlarınızın çok daha sağlıklı ve gür çıkmasına yardımcı olacak bıldırcın yumurtası maskesini paylaştık.

Malzemeler

Yapacağınız maske için 2 tane bıldırcın yumurtası,1 çorba kaşığı zeytin yağı,1 çorba kaşığı susam yağı, 1 tatlı kaşığı bal‘a ihtiyacınız olacak.



Bu malzemeleri iyice karıştırın saçınıza ve özellikle de saç diplerinize yoğun bir şekilde bu karışımı uygulayın bu şekilde 3 saat bekleyin ardından saçlarınızı yıkayıp durulayın. Hafta da 2 defa saçlarınıza uygulayacağınız bu maske ile saçlarınızın eskiye göre daha da gürleştiğini fark edeceksiniz.

Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net