IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2021, 14:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Soguk Havalarda Sacınız için bilgi




Soğuk kış günlerinin yaklaşmasıyla birlikte vücudumuzdaki tüm organlarımızı belirli bir hazırlık dönemine girerken kadınların güzel görünümlerinde çok önemli yere sahip olan saçlarında da gerekli hazırlıkları yapmaları gerekmektedir.
Kış aylarında saç bakımı tavsiyeleri konusunda uzmanların uzun süren çalışmaları sonrasında ortaya çıkan maddeler sizlerin her sezon güzel görünmenizi sağlayacaktır. Kış aylarında saçlarınızı çok sık yıkamamanız kırılmaların ve kurumanın önüne geçmenizi sağlayacak yegane önlemler arasında yer almaktadır. Uzmanlar kış aylarında saçlarınızı gün aşırı hatta mümkün olursa üç günde bir yıkamanın saçlarınızdaki kırılmaların ve kurumanın önüne geçilmesinde faydalı olduğunu ifade etmektedirler. Soğuk kış günlerinde size tavsiyemiz saçlarınızı kesinlikle sıcak su ile yıkamamanız bunun yerine ılık su kullanmanız olacaktır.
Kış aylarında saç bakımı için yapılması gerekenler arasında banyodan sonra saç kurutma makinesinin yüksek sıcaklıkta çalıştırılmaması da oluşabilecek olumsuzluklara karşı önlem almanızı sağlayacaktır. Saçlarınızın kökten çekilmesine neden olacak çok sıkı toplama yöntemleri de farklı nedenler nedeniyle kuruyan saçlarınızın dökülmesine neden olacağından uzak durulması bir uygulama olacaktır. Saçlarınızın görünümünü, canlılığını bozan mantar ve bakterilerin oluşumuna neden olacak sabun kullanımı kesinlikle yapılmamalıdır. Saç tipinize göre şampuan seçimi yapmak saçlarınızın kış aylarında zarar görmesini önleyecek en önemli uygulamalar arasında yer almaktadır.
Kış aylarında saç bakım tavsiyeleri arasında size önerimiz doğal kürlerden yardım almanız ve kuru saçlardan şikayetçi iseniz mutlaka 10 günde bir maske uygulaması ile saçlarınızın sağlıklı görünmesine yardımcı olmanız faydalı olacaktır.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acemi Forumcu Diyalogları(soguk espiriler) ELa__ Komedi ve Mizah 4 20 Mayıs 2012 15:51
Kalp sagligi Icin Soguk Deniz Baligi Tuketin Sır Sağlık Köşesi 0 12 Nisan 2011 09:10
Soguk Savas.. Deinonychus Tarih 0 17 Aralık 2010 18:17
Saçınız Parlasın YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 19 Eylül 2009 04:30