IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2012, 15:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göğüslerinizi Sıkılaştırmak İçin Evde Yapabileceğiniz Egzersizler




Göğüslerinizi sıkılaştırmak için evde yapabileceğiniz egzersizler

Göğüs kası yapmak isteyenlerimiz ve göğüs sıkılaştırıcı hareketleri merak edenlerimiz; işte aradığınız egzersiz hareketleri… İri ve dolgun bir göğüs kafesinin, kişinin özgüveni üzerindeki olumlu etkisi tartışılmaz olsa gerek. Özellikle bayanlar için göğüs sıkılaştırıcı hareketleri evde yapabileceğiniz şekilde hazırladım.

Bu hareketleri yaparken hem göğüs kaslarınız hem de arka kol kaslarınız sıkılaşacağından kollarda sarkmalara da çok etkili bir formül olacaktır.
Formunu kaybetmiş göğüslerin sıkılaşması için birebir olan bu hareketler, bütün gövdenin kuvvetini ve görünüşünü olumlu yönde etkiler. Toparlanma ve sıkılaştırmanın etkisiyle göğüsler daha dik, diri ve formda görüneceklerdir. Göğüs kasları belki de vücudun en hızlı kuvvetlenen kas gurubudur, ama egzersiz sonrası protein tüketerek kaslarınızı beslemek zorundasın, bu noktayı atlamayın.


GENİŞ ARALIK ŞINAV ÇEKME


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Klasik şınav pozisyonu alıp ellerinizi omuz hizasından biraz daha fazla aralayın. Gözleriniz hareket boyunca karşıya bakıyor olsun. Derin bir nefes alın ve göğüs kafesiniz yere deymeyecek kadar kendizi indirin.
Nefes verirken ellerinizi bastırın ve vücudunuzu yerden kaldırın. Geniş aralık şınav hareketi göğüslerin dışarıda kalan kısımlarını, yani koltuk altınıza yakın olan bölümlerini çalıştırmakta daha etkilidir.

İKİ TABURE ARASI ŞINAV ÇEKME

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İki tane tabureyi yan yana koyup aralarına geçin. Ellerinizi taburelerin üzerine koyup şınav pozisyonu alın. Ayaklarınız yerde, gözleriniz karşıda olsun.
Taburelerin arasına kendinizi yavaşça indirip nefes alın. Derin bir nefes verirken ellerinizi bastırın ve vücudunuzu dirsekleriniz düzleşene kadar kaldırın. Yavaşça kendinzi tekrar aralığa indirin.
Bu şınav hareketi alt göğüs kasını daha etkili bir şekilde çalıştırır.

İKİ TABURE ARASI İNİP KALKMA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İki tabureyi ulaşabileceğiniz aralıkta yerleştirip birisine ellerinizi diğerine ise ayaklarınızı dikkatlice yerleştirin.
Taburelerin arasına kendinizi yavaşça indirip nefes alın. Derin bir nefes verirken ellerinizi bastırın ve vücudunuzu dirsekleriniz düzleşene kadar kaldırın. Yavaşça kendinzi tekrar aralığa indirin.

DİRENÇ LASTİĞİ İLE GÖĞÜS SIKILAŞTIRMA


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir direnç egzersiz lastiği alıp kapıya veya her hangi bir direğe dikkatlice bağlayın. Bağladığınız yere sırtınızı verip tutaçları sağlam bir şekilde kavrayın.
Derin bir nefes alın ve nefes verirken yumruklarınızı göğüs hizasında dirsekleriniz düzleşene kadar uzatın. Elleriniz önce ileri sonra birbirlerine doğru yaklaştırmaya çalışın. Bu pozisyonda iki saniye bekleyip göğüslerinizi iyice kasın.
Yavaşça nefes alarak ellerinizin geriye başlangıç pozisyonuna dönmesine izin verin. Çok hızlı lastiğin etkisiyle gitmesine müsade etmeyin, bu omuzlarınızı incitebilir.
NOT: Göğüs kasları hareketleri yaparken, ellerin açıklığı omuz genişliğinden daha dar ise, iç göğüs kasları, daha geniş ise, dış ve yan göğüs kasları daha etkili çalışır. Bu konuda hassas davranarak birkaç haftada bir baskıyı iç ve dış kaslara dağıtmanız daha simetrik ve dolgun bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır.
Eğer göğüs ve dekolte cildiniz yağlı ise pratik bir cilt maskesi ile egzersizlerden sonra boynunuza hatta dekoltenize uygulayabilirsiniz. Cilt bakımı maskeleri hem cildinizi besler hem de egzersizlerden sonra yapacağınız için kan dolaşımı arttığından cildinizi canlandırır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
egzersizler, evde, göğüslerinizi, için, sıkılaştırmak, yapabileceğiniz, İçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gözeneklerinizi Sıkılaştırmak İçin 3 Öneri Liaaa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 24 Nisan 2012 01:44
Evde Yapabileceğiniz Saç Parfümü Burce Saç Modelleri ve Bakımı 0 28 Mart 2012 02:21
Evde Yapabileceğiniz Dudak Nemlendiricisi AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 22 Şubat 2012 22:57
Evde Yapabileceğiniz Cilt Maskeleri N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Şubat 2012 17:25
Evde Yapabileceğiniz Saç Modelleri Dilara Saç Modelleri ve Bakımı 0 27 Nisan 2009 18:02