IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2020, 10:07   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DSÖ Genel Direktörü, COVID-19 Konusunda Dünyayı Hızlı Bir Şekilde Uyardıklarını Söyledi




DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, koronavirüs konusunda tüm dünyayı hızlı ve kararlı bir şekilde uyardıklarını söyledi. Ghebreyesus, konuşmasında Çin hakkında yaptıkları açıklamalara değinmedi.
Koronavirüs ilk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktığında yeterli önlemi almadığı için eleştirilen Dünya Sağlık Örgütü, yapılan bu eleştirilere pek de yeterli olmayacak cevaplar verdi. DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, 29 Nisan’da düzenlenen basın toplantısında koronavirüsün ortaya çıktığı ilk andan itibaren dünyayı uyarmak için hızlı ve kararlı hareket ettiklerini savundu.

İsviçre’nin Cenevre kentindeki DSÖ merkezinde video konferans yöntemiyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Tedros Adhanom Ghebreyesus, 1 Aralık’ta ilk kez ortaya çıkan koronavirüs pandemisi için izledikleri süreci kronolojik olarak anlattı. “DSÖ, en baştan beri dünyayı uyarmak adına hızlı ve kararlı bir şekilde hareket etti. Erkenden ve sık sık sözlü uyarılarda bulunduk” şeklinde açıklama yapan Ghebreyesus, ocak ayından sonra COVID-19 pandemisi hakkında sürekli basın toplantısı düzenlediklerini söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İhtiyacı olan ülkelere milyonlarca test kiti ve koruyucu ekipman gönderdiklerini de belirten DSÖ Genel Direktörü, “DSÖ, şeffaflık ve hesap verebilirlik konusunda kararlıdır” dedi.

Çin’e değinilmedi
DSÖ’ye karşı gelen eleştirilerin başında Çin’in ekonomisini kötü etkilememek için kararların çok yavaş alındığı geliyor. Salgının başlarında “Çin’e seyahat kısıtlaması getirmeyin” şeklinde bir açıklama yapan DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, açıklamalarında bu konuya değinmedi.

DSÖ, 30 Ocak’ta COVID-19’a ilişkin olarak “Uluslararası kamu sağlığı acil durumu” ilan etmiş olsa da “Çin’de olup bitenler değil, diğer ülkelerde olanlar” ifadesini kullanmış ve diğer ülkelerin Çin’le yapılan ticari aktivite ve seyahatlerin durdurulması için bir gerekçelerinin olmadığını söylemişti.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
covıd-19 konusunda dünyayı hızlı bir şekilde uyardıklarını söyledi, dsö genel direktörü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DSÖ: Dünyayı hızlı ve kararlı şekilde uyardık GeN Sağlık Haberleri 0 30 Nisan 2020 02:49
Topuk Çatlakları En Hızlı Şekilde Nasıl Tedavi Edilir? Sanem Sağlık Köşesi 0 07 Mart 2018 22:17
Teknolojinin Çok Hızlı Bir Şekilde Gelişiyor Olması Günümüz İnsanını Mutlu Etmeye Yetiyor mu ? See Tartışma Platformu 7 02 Ekim 2015 19:10
Saçlarınızın Hızlı Bir Şekilde Parlamasını Sağlayın Lcia Saç Modelleri ve Bakımı 0 27 Kasım 2014 21:54