IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sağlık Haberleri (https://www.ircforumlari.net/saglik-haberleri/)
-   -   Üçüncü doz aşısını TURKOVAC yaptırmak isteyen gönüllülerin başvuruları alınıyor (https://www.ircforumlari.net/saglik-haberleri/939830-ucuncu-doz-asisini-turkovac-yaptirmak-isteyen-gonullulerin-basvurulari-aliniyor.html)

CyBeR 13 Ekim 2021 20:57

Üçüncü doz aşısını TURKOVAC yaptırmak isteyen gönüllülerin başvuruları alınıyor
 
Üçüncü doz Covid-19 aşısını yerli aşı TURKOVAC ile yaptırmak isteyen gönüllerin başvuruları e-Nabız üzerinden alınmaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında aşınnı seri üretime geçebilmesi için en az üç bin kişinin, hatırlatma dozunda TURKOVAC'ı tercih etmesi gerektiğini açıkladı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Covid-19'la mücadele kapsamında üçüncü dozun, yerli aşı TURKOVAC ile uygulanması için gönüllü olmak isteyenlerin başvuruları, e-Nabız üzerinden alınmaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın üçüncü doz Covid-19 aşısını yaptıracak kişileri yerli aşı TURKOVAC için gönüllü olmaya çağırmasının ardından başvurular alınıyor.

18-59 YAŞ ARASINDAN SEÇİLECEK

TURKOVAC hatırlatma dozu uygulamasına katılmak isteyenler, daha önce Covid-19 geçirmemiş ve iki doz aşısını yaptırmış 18-59 yaş kişiler arasından seçilecek.

Üçüncü dozunu TURKOVAC ile olmak isteyenler "enabiz.gov.tr" sitesinden "Aşı Çalışması İçin Gönüllü Ol" butonuna tıklayacak.

Açılan pencerede "3. doz hatırlatma Covid-19 aşımı inaktif Covid-19 TURKOVAC aşısı ile yaptırmak istiyorum" seçeneği onaylanarak başvurular gerçekleştirebilecek.

Yetkililer, değerlendirmelerin ardından, eğer katılımı uygun görülürse gönüllüye e-Nabız profilinde kayıtlı iletişim bilgileri üzerinden dönüş sağlayacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
41 MERKEZDE UYGULANACAK

Türkiye'nin dört bir yanından herkesin katılabileceği hatırlatma dozu uygulaması, başta şehir hastaneleri olmak üzere 41 merkezde uygulanacak.

Yerli aşı TURKOVAC'ın seri üretime geçebilmesi için en az 3 bin kişinin hatırlatma dozunda TURKOVAC'ı tercih etmesi gerekiyor.

Ayrıntılı bilgiye "ALO 184" hattından ulaşılabilecek.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net