IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2021, 20:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üçüncü doz aşısını TURKOVAC yaptırmak isteyen gönüllülerin başvuruları alınıyor




Üçüncü doz Covid-19 aşısını yerli aşı TURKOVAC ile yaptırmak isteyen gönüllerin başvuruları e-Nabız üzerinden alınmaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında aşınnı seri üretime geçebilmesi için en az üç bin kişinin, hatırlatma dozunda TURKOVAC'ı tercih etmesi gerektiğini açıkladı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Covid-19'la mücadele kapsamında üçüncü dozun, yerli aşı TURKOVAC ile uygulanması için gönüllü olmak isteyenlerin başvuruları, e-Nabız üzerinden alınmaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın üçüncü doz Covid-19 aşısını yaptıracak kişileri yerli aşı TURKOVAC için gönüllü olmaya çağırmasının ardından başvurular alınıyor.

18-59 YAŞ ARASINDAN SEÇİLECEK

TURKOVAC hatırlatma dozu uygulamasına katılmak isteyenler, daha önce Covid-19 geçirmemiş ve iki doz aşısını yaptırmış 18-59 yaş kişiler arasından seçilecek.

Üçüncü dozunu TURKOVAC ile olmak isteyenler "enabiz.gov.tr" sitesinden "Aşı Çalışması İçin Gönüllü Ol" butonuna tıklayacak.

Açılan pencerede "3. doz hatırlatma Covid-19 aşımı inaktif Covid-19 TURKOVAC aşısı ile yaptırmak istiyorum" seçeneği onaylanarak başvurular gerçekleştirebilecek.

Yetkililer, değerlendirmelerin ardından, eğer katılımı uygun görülürse gönüllüye e-Nabız profilinde kayıtlı iletişim bilgileri üzerinden dönüş sağlayacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
41 MERKEZDE UYGULANACAK

Türkiye'nin dört bir yanından herkesin katılabileceği hatırlatma dozu uygulaması, başta şehir hastaneleri olmak üzere 41 merkezde uygulanacak.

Yerli aşı TURKOVAC'ın seri üretime geçebilmesi için en az 3 bin kişinin hatırlatma dozunda TURKOVAC'ı tercih etmesi gerekiyor.

Ayrıntılı bilgiye "ALO 184" hattından ulaşılabilecek.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşı, corona virüs, covid 19, sağlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yerli aşı TURKOVAC'tan sevindiren haber! NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 21 Eylül 2021 16:14
2021 YKS ek yerleştirme başvuruları başladı (Ek yerleştirme başvuruları ne zaman?) CyBeR Eğitim Haberleri 0 21 Eylül 2021 08:45
Yerli Kovid-19 aşısı TURKOVAC'a yoğun ilgi: Biz de şaşkınız! NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09 Temmuz 2021 22:54
Korkunç olay! Üçüncü kez evlenmek isteyen eşinin penisini kesti, cesedin başında dua etti NurSima Dünyadan Haberler 0 29 Haziran 2021 13:17
Eski eşine ve onu korumak isteyen isteyen 2 kişiye dehşeti yaşattı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 29 Haziran 2021 12:36