Kabuk Tarçın Çayının Faydaları İbrahim Saraçoğlu diyor ki: Haftada en az dört kere, kabuk tarçın çayını mutlaka içerim. Ve mutlaka en az 15-20 gün hiç tüketmem. Bunu belirttikten sonra, onu neden bu kadar tercih ettiğimi sorabilirsiniz. Kabuk tarçının çayının faydaları: • Romatizmayı önler. • Faranjite karşı direnç verir. • Yüksek tansiyona yakalanma riskini azaltır. • Yorgunluğu giderir. • Gerginliği alır, sakinleştiricidir. • Geniş spektrumlu doğal bir antibakteriyeldir. • Deri hastalıklarına karşı direnç kazandırır. • Bağırsaklarda nitrozamine oluşumunu engeller. • Yoğun çalışma temposunun sebep olabileceği baş ağrılarını önler. • Zihin yorgunluğunu giderir. • Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. • Migreni önler. Önemli uyarı: Kabuk tarçın çayını abartılı olarak tüketmeyin. Haftada en fazla dört-beş kez tüketilebilir daha fazla tüketilmemelidir. Dönem dönem 15-20 günlük ara verilerek tüketilmesi çok daha etkili olur. Unutmayını, hiç bir bitkisel çay alışkanlık haline getirilmemelidir. Vücudunuzu alıştırmayın. Vücudunuzu alıştırmak demek, ona ihtiyaç duyduğunuzda etkisinin daha az olabileceği anlamına gelir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net