IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2014, 14:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
EMF Tekniği




EMF Tekniği
EMF Seansı Nedir?
The EMF Balancing Technique® kişinin kendi elektro - manyetik alanını ve bu alana bağlı modelleri deneyimlemesidir. Her seans bir saat kadar sürer. Alıcı masaj masasında yatarken uygulayıcı Tai - chi'ye benzer zarif hareketler yaparak bu tekniği uygular. Hareketlerin çoğu Evrensel Uyum Kafesi içinde çalışmayı içerir ki - bu sistem insan enerji anotomisini 70cm. etrafından çevreler ve nüfuz eder. Seansın bazı bölümlerinde uygulayıcı eliyle nazikçe alıcıya dokunarak enerji akışını kolaylaştırır. Her seans Evrensel Uyum Kafesinin ( UCL ) güçlenmesine ve kafesin daha fazla elektrik enerjisi taşımasına yardımcı olur. Seansların yöntemi aynı olsa da uyum ya da güçlenme kişiden kişiye değişir. Uyum alıcının içsel bilgeliği tarafından belirlenir ve bu bir özgün elektro-manyetik alanın kendini sunma şeklidir.

Her seans enerji alanınızın kısaca incelenmesiyle başlar. Böylece uygulayıcı enerji modelinizi hissederken çevre enerji modeliyle ve size yakın kişilerle etkileşiminizi anlar. Sizin için önemli olan herhangi birşeyi anlatabilir veya enerji modeliniz incelenirken sessiz kalabilirsiniz.

Her seansın kendine has bölümleri vardır. Enerji alanını dengeleme uygulaması alıcının masaj masasına rahatça uzanmasıyla başlar.

Önce uygulayıcının ellerinden aktarılan evrensel enerji sizin enerji anatominizi hazırlar. Bu seans sıcaklık rahatlama ve karıncalanma hissi uyandırır. Bu enerji evrensel enerjidir uygulayıcının kendi enerjisi değildir.

Sonra enerji liflerinin uzatılılmasıyla “temizleme” işlemi başlar. Burada enerji liflerinin çekildiğini hissetmek olağandır. Bu bölüm Evrensel Uyum Kafesinin ayarlandığı kısımdır.

Daha sonra “dengeleme” uygulamasına geçilir. Uygulayıcı ellerini farklı enerji merkezleri üzerine (çakra) koyar. Bu dokunuşlar sık sık vücut ısısında değişiklikler olarak algılansa bile enerji seansının son ayarlarlamalarıdır. Bu zararsız işlemin en belirgin özelliği serin veya soğuk enerji akımıdır ki bunu sıcak şifa enerjisi takip eder.

Niçin EMF Seansı Alınır?
İnsanların The EMF Balancing Technique ® almalarının çeşitli sebepleri vardır. Rahatlama isteği şifa bulma isteği kendi benliğini tanıma isteği gerilimden kurtulma isteği…Her seans enerji anotomisinde güçlü bir denge sağlayarak kendini muktedir kılma enerji modelini yani Evrensel Uyum Kafesini (UCL) harekete geçirir. Bu birleşik enerji alanı yada Kozmik Kafesle işbirliği içinde olmak için önemli bir nedendir. Birbirini takip eden dört aşamayı aldıktan sonra istediğiniz bir aşamayı seçebilirsiniz. Her aşamanın belli bir yöntemi ve faydası vardır.

I. Aşama: Bilgelik ve Duygular
Bu seans stresten arındırır ve yeni bir özgürlük ve esenlik hissi yaratır. Baş ve kalp arasındaki enerji uyumu deneyimlenir.
II. Aşama: Kendini Yönetme ve Destekleme
Bu seans geçmiş diye adlandırdığımız enerji sınırlamalarının zerafetle salıverilmesini sağlar. Aynı zamanda kendini yönetme ve destekleme farkındalığını irdeler.
III. Aşama: Çekirdek Enerji Yayma
Çekirdek enerjinin yayılması spiritüel zekanın günlük hayata daha güçlü bir şekilde akışını cesaretlendirir. Özgün ruhsal ifadeye yeni kavram ve anlayışlar katılması deneyimlenir.
IV. Aşama: Enerjisel Başarı
Bu dengelemede Potansiyel Gelecek Prizması vasıtasıyla kişinin kendi geleceğine bir bağlantı ve iletişim kurulur. Bu iletişim potansiyel gelecek enerjisinin şimdiki zamanda birlikte - yaratma gerçeğine kanallanmasıdır.

Nasıl Faydalanılır?
EMF eğitimi ''enerjisel hassasiyetinizi'' yükseltir ve kişisel büyüme sürecinizi hızlandırır. Enerjisel dili öğrenip uygulamak engin ve yeni bir hizmettir ve dokunulmaz insan enerji zekasına açılan nazik güçlü ve besleyici bir kapıdır. Eğitim sırasındaçalışmanın her aşamasına bağlı enerji modelleriyle ilgili direkt bir ''uyumlanma'' verilir ve bu güçlü uyum eğitimin kısa zaman içinde bitirilmesine olanak tanır. Eğitim; aile arkadaş ve alıcılara uyguladıkça devam eder. Hassas elektromanyetik enerji akışına izin vermeyi ve yönlendirmeyi öğrenerek alıcınızın enerji modelinin dengelenmesine yardımcı olduğunuz gibi kendi enerji modelinizi de dengelersiniz. EMF Dengeleme sizi alıcılarınıza dört değişik enerji seansı vermeniz için hazırlarken yeni ve yükselen bir kariyerin de habercisidir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
emf, tekniği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Taç Örgü Tekniği Süslü Ah Kadınlar 1 17 Aralık 2010 23:54
Makyajda morfoloji tekniği Adrasteia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 23 Nisan 2010 21:02