IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2019, 22:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kalori yakmanın en seksi yöntemleri




Hissettiğiniz tutku sadece kalp atışlarınızı hızlandırmayacak, aynı zamanda kalori yakmanızın da en zevkli şekli olacak...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Öpüşmek: Saatte 68 kalori

Gençken sevgilinizle dudaklarınız birleştikten ancak yarım saat sonra nefes almanın aklınıza geldiği zamanları düşünün. Bunu tekrar denemenizde fayda var diyor uzmanlar. Öpüşmek sadece tutkunuzu göstermenizin ve bir çift olarak bağınızı ispatlamanızın bir yolu değil, aynı zamanda yağlarınızı yakmanıza da yarıyor. “Bahsi geçen öpücük kuvvetli ve biraz da ön sevişme içeriyorsa, saatte 90 kalori bile yakamaya sebep olabilir” diyor


Soyunmak: Yarım saatte 8 kalori

Partnerinizle yakınlaşırken soyunma kısmına çok dikkat etmiyorsunuz muhtemelen, ama İtalyan bir araştırmacı bu konuyu masaya yatırmış ve bir kişinin soyunurken 8 ila 10 kalori arası yaktığını keşfetmiş. Daha da büyüleyici olan, aynı araştırmacının bir erkeğin ağzı ile sutyen açma çabasının karşılığında 80 kaloriye yakın yaktığını keşfetmesi olmuş. Yani ön sevişmeye biraz striptiz ekleyerek hem sevgilinizi hem de yaktığınız kaloriler ile kendinizi şımartabilirsiniz.

Seks: Yarım saatte 144+ kalori

Seksin iyi bir egzersiz sayıldığını duymuşsunuzdur; peki yarım saatlik performansın akşam yemeğinden sonra atıştırdığınız çikolatayı yakmaya yeteceğini biliyor muydunuz?Seks esnasında çok kalori yakmak istiyorsanız mümkün olduğunca ateşli olduğunuzdan ve uzun sürdüğünden emin olun. Biraz inleme ve derin nefesler ise ekstra 18-30 kaloriye bedel diyor uzmanlar. Farklı pozisyonlar, özellikle de bayanların üstte olduğu durumlarda daha çok işe yarayacağı gibi orgazm olan kadınların olmayanlara göre daha çok kalori yaktığı da kanıtlanmış bilimsel bir gerçek.


Dans etmek: Yarım saatte 103 kalori

Biraz ‘dirty dancing’ –kıyafetleriniz üzerinizde olsa dahi- sizin ve partneriniz için iyi bir egzersiz olabilir. Birlikte dans dersleri alan çiftlerin evde pratik yapması için de iyi bir bahane! Ayrıca: “Bilimsel araştırmalar göstermiştir ki herhangi bir aerobik egzersizinden sonra kadınlar daha kolay tahrik oluyor ve uyarılıyorlar” diyor Doktor Barbara Bartlik – New York’lu psikiyatrist ve seks terapisti. Yavaş dans etmek hoş ama birkaç sürpriz eklemelisiniz ki gerçekten işe yarasın; öpüşmek, ısırmak ve dokunmak gibi… Adımları sıklaştırmayı da unutmayın!

Ön sevişme: Yarım saatte 238 kalori

Sevdiğiniz insanla kıyafetlerinizi bile çıkarmadan oynaşmanın kalori yakmak için en iyi yol olduğunu biliyor musunuz? “Beklenti” diyor Dr. Carle, kalp atışlarınızı hızlandırır. Ve derin nefesler almaya da! Ki bu da kalori yakımını hızlandırır. Ama daha fazlasını istiyorsanız, “Oda sıcaklığı yükseldikçe ve vücut ısısı, daha çok kalori yakacaksınızdır” diyor Kinzbach. Ayrıca yatakta yuvarlanmayı ve arada bir sahneyi değiştirmeyi deneyin,”Ne kadar oyuncu ve erotik olursanız o kadar çok zevk alacak ve kilo vereceksiniz.”

alıntı



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cinsel, ilişki, kalori, saglık, spor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalori Yakmanın 12 Yolu AngeL Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 29 Eylül 2014 10:44
Kalori yakmanın 20 yolu YapraK Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 02 Şubat 2010 02:16
Kalori yakmanın püf noktaları. Collettivo Sağlık Köşesi 0 29 Haziran 2008 01:58
Kalori Yakmanın 59 Yolu Kralice Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 28 Haziran 2008 12:02
Kalori yakmanın 20 yolu . Sükût Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 26 Nisan 2008 10:28