IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2018, 13:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kilo Sorunu Fıtık Yapar mı ?




Kilo ve Fıtık !
Fıtık Nedir Nasıl Fıtık Olunur Çareler Sebepleri Belirtileri Nelerdir ?

Kilo Sorunu Fıtık Yaparmı detaylı analiz edelim.Birçok Bel ve boyun ağrılarının nedeni Göbek ve Kilo sorunudur, kilo alan kişinin beden dengesi kayar ve bozulur, buda vücudun momentini bozar, bunun için fit olmak gereklidir.

Bel ve boyun ağrısı toplumda en çok görülen rahatsızlıklardan bir tanesidir. İnsanlarda görülen bel ve boyun ağrılarının en önemli nedeni de fıtıktır. Günümüzde çok yaygın olan fıtık, masa başında oturarak çalışan, hareket etmeyen, şişman kişilerde daha çok görülüyor.

Fıtık Çeşitleri
Genelde herkesin beli ya da boynu ağrır. Lakin her beli ya da boynu ağrıyan insana fıtık demek çok yanlıştır. Bel ağrılarının ancak yüzde biri bel fıtığıdır.Tabi toplumun 75 milyon olduğunu düşünecek olursak bu büyük bir rakama çıkar.Özellikle belirtilmesi gerekir ki boyun ağrısının en başta gelen nedenlerden biri akciğer kanseridir, akciğer hastalıklarıdır.

Boyun fıtıklarını taklit eder, her boynu ağrıyan koluna vuran omzuna vuran ağrıda akciğer filmi, gerekli görürülürse de tomografi istenmesi en doğrusudur. Sadece akciğer kanseri değil, boyun ve sırt bölgesinin komşu organlarının bütün hastalıkları boyun fıtığını taklit eder. Omurga kemiğin hastalıkları, tümörleri damarsal hastalıklar, sinir sıkışıklıkları. O yüzden boyun ve bel fıtıklarını değerlendirirken bütün olasılıkları düşündükten sonra karar verilir.

Kilo problemi nelere sebep;
Uzmanlar, Spor yapmanın bel ve boyun fıtığından koruduğunu söylüyorlar. Bel fıtığı karın adaleleri güçlü olan hamallarda, haltercilerde görülmez. Genellikle sporcular sporu bırakıp şişmanladığı zaman fıtık olurlar.

Örneğin, hanımlar da hamilelikte kilo alıp veriyor, kilo alıp vermek fıtık nedenidir. Spor yapmayan, kilolu veya masa başında oturan kişiler daha sık rastlanır bir durumdur.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boyun fıtıkları, fıtık, fıtık çeşitleri, kilo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vitaminler şişmanlatır mı? Vitamin hapları kilo yapar mı ? oneofgirl Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 21 Temmuz 2013 13:10