IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Kitapella

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2018, 09:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Canan Karatay, 'en tehlikelisi' deyip uyardı! Sofralarımıza giriyor




Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Tarım ilaçları zehirdir, bu ilaçların kanser yaptığı yüzde bin 500 kanıtlanmıştır. Yapmaz diye çıkıp itiraz etmesinler" dedi. Karatay, Riviera zeytinyağları için 'en tehlikelisi' uyarısında bulundu ve nedenini açıkladı. Karatay anne ve babalar için de önemli uyarılarda bulundu.



Kurtlu meyve yemek gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Karatay, "Çünkü bütün meyvelerin üstü ilaç ve kimyasal dolu, tarım ilaçları zehirdir. Trans yağ olur ve sizi kanser yapar. Tarım ilaçlarının kanser yaptığı yüzde bin 500 kanıtlanmıştır. Yapmaz diye çıkıp itiraz etmesinler" ifadelerini kullandı.

EMZİREN ANNELERE PALM YAĞI UYARISI

Emziren annelerin palm yağını kullandıktan sonra yağın sütle çocuğa geçerek kanser yapma riski olduğunu belirten Prof. Dr. Canan Karatay, "Anne sütünden geçerse çocuk kanser olur tabi, çünkü trans yağlar vücuda girdiği zaman sağlıklı yağların kullanımını engelliyor, kanser yaptığı biliniyor. Girdiği miktara bağlı, minik çocuklara palm yağı anneden de geçerse çok kullanıldığı zaman hemen yapar diyemeyiz ama ileride cips yiyorlar, gençler kilo alıyor, göğüslerinin büyümesi bunu gösteriyor" diye konuştu.

PALM YAĞI İŞLEM GÖRÜNCE KANSER SEBEBİ

Palm yağının palmiye ağacının meyvesinin çekirdeği veya et kısmından çıkartılan bitkisel bir yağ olduğunu belirten Prof. Dr. Karatay, "Bu rafine olduğunda yani işlem gördüğünde, kızartmaya girdiğinde, ısıl işlem gördüğünde, basınç olduğunda bozulur trans yağ olur. Trans yağlar kanserojendir, kalp krizi, Alzheimer ve kanser sebebidir" ifadelerini kullandı.


ANNELER İŞLENMİŞ OLAN AMBALAJLI GIDALARDAN UZAK DURSUN

Palm yağının endüstride her alanda kullanıldığını aktaran Prof. Dr. Karatay, "Bütün kozmetik ürünlerinde, şampuan ve sabunlarda kullanılıyor. Biz bilerek veya bilmeyerek bunu vücudumuza soktuğumuz zaman tehlikelidir. Anneler işlenmiş olan ambalajlı gıda yememeye çalışmalıdır. Her zaman söylüyorum, doğal soğuk sıkım, virjin yani bozulmamış zeytinyağı çok önemli, anneler onları yerse çocuklar da çok sağlıklı olur, kanser de olmaz" dedi.

KARACİĞERİ YAĞLANDIRIYOR

Palm yağının kilo aldırdığını aktaran Prof. Dr. Karatay, "Çünkü karaciğeri yağlandırıyor, beyni bozuyor. Bozuk yağ olduğu için tehlikeli, şeker hastalığı,kanser yapıyor. Bütün kronik, dejeneratif hastalıkların karaciğer yağlanması, pankreas yağlanması bunların hepsini yapıyor" diye konuştu.

"BABALAR DA BESLENMEYE DİKKAT EDECEK"

Sadece annelerin değil babaların da beslenmesine dikkat etmesi gerektiğini altını çizen Prof. Dr. Karatay, "Trans yağ yerse baba spermleri,hormonol dengeyi bozuyor,testosteronu düşürüyor, kilo da olduğu zaman bilin ki babalarda östrojen fazlalığı oluşuyor" ifadelerini kullandı.


EN TEHLİKELİ YAĞ RİVİERA ZEYTİNYAĞI

Riviera zeytinyağının en tehlikeli yağ olduğunu söyleyen Prof. Dr. Karatay, "Bilerek kızartmalarda kullanılıyor. Riviera zeytinyağı işlem gördüğü için en tehlikeli yağdır. Aynı şekilde palm yağı da işlem gördüğü için kanserojendir. Riviera zeytinyağı da işlem gördüğü için kanserojendir. İşlenmiş, pakete girmiş gıdaları kullanmayacaksınız. Pazara da gitseniz seçici olacaksınız. Pazarda da her şeyin doğal olduğunu sanmıyorum, açıktalar ama üstleri ilaçlı olabilir" dedi.


Kaynak: DHA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Aralık 2018, 10:00   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Canan Karatay, 'en tehlikelisi' deyip uyardı! Sofralarımıza giriyor




bu kadını döverim ben bir gün ne yiyelim biz, nerede yiyecek bu adamlar insanlar, yemeyelim mi bir şey açımızdan mı ölelim ey ümmeti muhammedd

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Aralık 2018, 20:25   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Canan Karatay, 'en tehlikelisi' deyip uyardı! Sofralarımıza giriyor




Ne yazık ki Canan hanımefendi çok haklı.

Ben vucudumdaki mikrobiyotaların bedenimi ele geçirip beni hasta etmemesi için sık sık turşu ve elma sirkesi tüketiyorum. Bu iki madde inanılmaz derecede yararlı besinler içeriyor. Özellikle elma sirkesini günde dört beş kez tüketiyorum diyebilirim. Yağ olarak sadece hakiki zeytinyağ tüketiyorum. Hoş yağı da birer tatlı kaşığından fazla tükettiğim söylenemez.

Gıda anlamında en beğendiğim ve akıllı bulduğum ülke çin.
Kesinlikle dışarıdan işlenmiş gıdalar alıp ülkedeki vatandaşlarını zehirlemiyorlar. Bir de bizim ülkemize bakıyorum tohumlarımız bile işlenmiş gdolu tohumlar.

Ülkede kısırlık seviyesi, şeker hastalığı seviyesi tavan yapmış durumda. Kolesterolü olmayan insanı siyanürle arıyoruz. Kanser desen artık her 10 kadından 8i meme kanseri. Rahim kanseri de son zamanlarda büyük bi artışta. Yumurtalık ve sperm hastalıklarını saymıyorum bile. Tüm bu hastalıkların temelinde sağlıksız beslenme yatıyor.

Tohumları toplayıp vitaminsiz proteinsiz tohumları piyasaya sürdüler, sonra da vitamin takviyesi diye insanları kapsüllere mahkum ettiler. Benim balkonumda sebzeler, odalardaki büyük saksılarımda da meyveler yetişiyor. Her ne kadar saf tohum olduğuna inanmasam da en azından wax sıkılmış meyve sebzeler almıyorum. Herkesin kendi bedeni için bir şeyler yapması ve doğala dönmesi gerek. Aksi halde hastalıklar neslimizi hızla tüketecek..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
canan karatay, riviera zeytinyağı, tarım ilaçları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Canan Karatay uyardı: Kahvaltıda bu besinleri tüketin Sanem Sağlık Köşesi 1 14 Nisan 2018 22:18
Canan Karatay'dan Mehmet Öz'e eleştiri Sanem Sağlık Köşesi 0 13 Nisan 2018 13:54
Prof. Dr. Canan Karatay’a tepki: O tuzu hayvanlar yer, Canan Hanım Sanem Sağlık Köşesi 3 23 Şubat 2018 13:12
Canan Karatay uyardı... Kullanmayın, ölüm saçıyor! Sanem Sağlık Köşesi 0 16 Şubat 2018 13:54
Canan Karatay kimdir?, Canan Karatay biyografisi Violent Biyografiler 0 21 Aralık 2013 14:08