IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2019, 15:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düşünce Gücüyle Üstesinden Gelinebilecek 6 Hastalık




İnsanlar küçük bir vücut kırgınlığı, hafif baş ağrıları ya da yorgunluk, halsizlik gibi durumlarda ilk olarak ağrı kesicilere sarılıyor. Bilinçsizce ağrıkesici almak çok da sağlıklı bir şey değildir. Ancak her birimizin evinin belirli yerlerinde 2-3 çeşit ağrıkesici bulunmaktadır. Peki, her ağrı veya halsizlik sorununda ilaçlara sarılmak yerine düşünce gücünüzü kullanmayı hiç denediniz mi?

1. Baş Ağrısı
Baş ağrınız arttığında bulunduğunuz ortamdan ferah ve temiz bir yere geçin. Eski güzel anılarınızı hatırlatacak bir iki kare fotoğrafınıza bakın. O anki hisleri, mutluluğu yeniden duymaya gayret gösterin. Tıpkı tekrar aynı yerdeymişçesine gözlerinizi kapatarak o anı düşünün ve yaşayın. Bir sahilde olduğunuzu ve denizin verdiği huzuru ortamdaki sessizliğin sizi sakinleştirdiğinin hayalini kurun.

2. Huzursuzluk ve Gergin Ruh Hali
Kendinizi farklı ve rengarenk bir adada düşünün. Her gün yeni manzaraları, değişik canlı türlerini tanıdığınızı aklınıza getirin. Huzuru ve sakinliği içinizdeki okyanus sayesinde yakalayabileceğinizin farkına varın.

3. Stres
Kırıldıysanız ve kendinizi bir kaosun içinde hissediyorsanız bir yazar olduğunuzu ve elinizdeki senaryonun zorlu kısmını kayda alıyor olduğunuzu hayal edin. Hatta bu durumu küçük bir kağıda not edin. Stresli ortamlarda sakin ve hassas olmaya özen gösterin. Düşüncelerinizi rahatça sarf edin ve gerçekleşen hüsranı kafanızda çok fazla büyütmeyin çünkü olayların yönünü belirleyen sizsiniz ve bir daha ki sefere daha başarılı bir senaryo yaratabilirsiniz.

4. Yaş Sorunu
Herkes yaşının ilerlemesine bağlı olarak fiziksel değişimler yaşıyor. Elbette bu durum insanların ruhsal durumlarına da olumsuz etkiler gösterebiliyor. Bu durumdan kurtulmanın en güzel yolu, eski fotoğraflarınızda kendinizi en formda hissettiğiniz zamanı bulmaktır. Eğer bilincinize düşünce gücünüzle o en ideal halinizi kazıyabilirseniz yaş sorununu dert etmekten kurtulabilirsiniz.

5. Kırışıklıklar
Düşüncenin gücü ile kırışıklıkları hava ve güneş ışığı aracılığıyla pürüzsüzleştirmeye gayret edin. Beyninizde kurduğunuz sistemle kırışıklıklarınızı cildinizden yok edin. Kendinizde zihinsel ve bedensel rahatlamayı sağladığınızda daha da gençleşeceğinizi fark edeceksiniz.

6. Grip
Gribal enfeksiyon geçiren kişi halsiz ve mutsuz bir ruh haline sahiptir. Ancak bu halsizliğini, kendisini doğada gezintide hayal ederek oksijen dolu havayı dolu dolu içine çektiğini hissederek giderebilir. Bu üzerinizde ruhsal olarak bir rahatlama sağlayacaktır. Sağlıklı düşünmek, sağlığınıza en büyük faydayı sağlar.

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
düşünce, gÜcÜ, hastalık, makale, saglık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlk Kez Düşünce Gücüyle İletişim Kurmayı Başardılar xena Bilim Dünyasından Son Haberler 1 04 Temmuz 2019 08:10
Düşünce Gücüyle Bilgisayar Kullanmak Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 1 28 Kasım 2011 17:28
Düşünce Gücüyle Kilo Verin! Dilara Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 13 Haziran 2010 22:47
Düşünce Gücüyle Bilgisayar Kontrolü Midnight123 Haber Arşivi 1 24 Mart 2006 01:43