IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2012, 11:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nar Çekirdeği Yağının Faydaları







Nar çekirdeği yağı kırışıklıkların giderilmesinde de eşsiz bir doğal reçete; hücrelerin yenilenmesine de yardımcı. Ancak bu etkinin olabilmesi için yağın, yüzde yüz doğal ortamda üretilmiş meyveden elde edilmesi ve soğuk sıkma yöntemiyle üretilmesi gerekiyor. Nar çekirdeği yağının sağladığı güzellik, gerçek güzellik! Bu yağ sadece cilde ihtiyaç maddelerini takviye etmekle kalmıyor, yenileme özelliği de bulunuyor. cilt dokusunun daha pırıltılı ve elastiki görünmesini sağlıyor. Cildin kaybettiği kolajeni ve cilde gerekli olan malzemeleri kazandırıyor. ‘Gençlik iksiri’ olan nar çekirdeği yağı, fabrikasyon olmayan bir yolla yani damıtma yöntemi ile elde ediliyor.

Güzellik, kırmızı tanelerin çekirdeğinde gizli!
Orta yaşlar için yaşlanmayı önleyici özelliklere sahip yağ, genç ciltlerde de işe yarıyor. Onlara daha canlı ve parlak bir görünüm veriyor, çizgileri engelliyor. Kadınlar arasında da popüler olmaya başladı.Nar yağı, yaşlanmayı önleyici ve tersine çevirici özelliklerinden dolayı önemli bir doğal yağ haline geldi.

2 aylık nar çekirdeği yağı kürü nasıl uygulanır?
30 yaşında olan ama hala 20′li yaşların başında gözüken Ebru Şallı’nın güzelliğini nar özlü kremler kullanmaya borçlu olduğunu her fırsatta söylediğini anımsayın!.Yorgun ve yaşlı bir görünümü ortadan kaldıran bu kürde, nar çekirdeği yağını bir pamuğa sıkarak cildinize uyguluyorsunuz. Sonra parmaklarınızla hafif hafif masaj yaparak gözaltı hariç, tüm yüze ve boyuna yediriyorsunuz.

Nar çekirdeği yağının faydaları

Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt, gençlik ve güzelliğe önem veren kadınların nar çekirdeği yağını keşfettiğini anlatıyor.. Yaşlanmayı önleyici ve tersine çevirici özelliklerinden dolayı önemli bir doğal ürün haline gelen nar, doğal güzelikte adeta bir moda oldu.

Hem gençler için çizgileri önleyici hem de orta yaşlar için çabuk yaşlanmaya çözüm bir bitkisel yağdan söz edeceğim. Hem kadınlar hem erkekler nar çekirdeği yağının sırrını keşfetti çünkü o "yaşlılığı tersine çeviren yağ" olarak önemli bir işleve sahip. . Farklı bir güzellik iksiri olan bu yağ bakımsızlık, yaş ve hava etkilerinden dolayı bazı maddeleri kaybetmiş ve yıpranmış ciltler için "acil çözüm". Bu özellikte farklı bitki yağları var. Bunlar kan dolaşımını artırıyor ve yüz çizgilerinde etkili oluyorlar. Çoğunda şifa ve gençlik özellikleri saklı ama "nar çekirdeği yağı" bunlar arasında ilk sıraya geçti. Çünkü bu mucize bitkisel yağ, sadece cilde ihtiyaç maddelerini takviye etmekle kalmıyor, cildi yenileme özelliği de bulunuyor.

Cilde yediriliyor
Adeta gençliğin gizli sırrını barındıran nar çekirdeği yağı, düzenli kullanımda cildin pürüzsüz bir hale gelmesine neden oluyor.. Yaşlılığı tersine çevirici özelliği ile güzelliğine düşkün kadınların (ve tabii bakıma önem veren erkeklerin de) çoğu onu tercih ediyor. Herbalium olarak bu yağı kullanan bir çok kişiyle görüşmelerimizde, bize yansıtılan da, bu yağın cilde kazandığı bu önemli özelliklerdi. Bir çok doğal yağın güzelliğe olan etkisinin öneminden her zaman söz ettik ama bu yağın yerinin "baş köşe" olduğunu söylemek isterim. Cilt besleyici, sıkılaştırıcı etkisi ile yorgun ve olumsuz cilt görünümünü ortadan kaldıran iki aylık nar çekirdeği yağı kürünü "güzelliğin uygulaması" olarak gerçekleştirebilirsiniz. . Tüm yüze ve boyuna uygulanıyor.. Bir pamuğa sıkarak cildinize yediriyorsunuz. Sonra parmaklarınızla hafif hafif masaj yaparak gözaltı hariç yediriyorsunuz.
30 yaşında olan ama hala 20′li yaşların başında gözüken Ebru Şalı da güzelliğini nar özlü kremler kullanmaya borçlu olduğunu her fırsatta söylüyor.

Elastiki görünüm
Bu mucize bitkisel yağ, sadece cilde ihtiyaç maddelerini takviye etmekle kalmıyor, yenileme özelliği de bulunuyor. Ancak bu etki yüzde yüz doğal ortamda üretilmiş meyveden elde edilmişse ve soğuk sıkma yöntemiyle üretilmişse söz konusu. Hücrelerin yenilenmesine yardımcı olan, cilt dokusunun daha pırıltılı ve elastiki görünmesini sağlayan, cildin kaybettiği kolojeni ve cilde gerekli olan malzemeleri kazandıran bu yağdan genç ciltler de yararlanıyor. Onlara daha canlı ve parlak bir görünüm veriyor, çizgileri engelliyor..

Nar çekirdeği yağında, nar çekirdeğine özel konjuge linolenik asit olan punisik asit bulunuyor. Punisik asidin bağışıklık sistemini harekete geçirerek vücut direncini artırdığı bilinmekte. Güçlü antioksidan etkiye sahip olan ve Tanrı'nın adeta bir nimeti olan Nar'ı, bu özelliği ile salgın hastalıkların çok söz edildiği ve herkesin domuz gribi korkusu yaşadığı şu dönemlerde evimizden de meyve olarak eksik etmeyelim. Sadece yağını güzellik ve gençlik için kullanmanızın yanı sıra bol bol nar yiyin
Ayrıca kalp sağlığını olumlu olarak etkiliyor ve sindirim sistemini koruyucu etkisi buluruyor.
Ancak içeriğinde doğal östrojen bulunması nedeni ile hamilelik dönemindeki bayanların kullanmaması gerekiyor




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çekirdeği, faydaları, nar, yağının


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kuşkonmazın Yararları Liaaa Sağlık Köşesi 0 01 Mart 2012 13:07
Turp'un Yararları Afrodit Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 12 Şubat 2012 14:18
Terapiler ve Yararları Lucifer Ruh Sağlığı 0 04 Ocak 2012 01:49
Sirkenin Yararları Afrodit Sağlık Köşesi 2 28 Aralık 2011 22:02
Ağacın Yararları :) TnT Serbest Kürsü 2 14 Ocak 2010 11:00