IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2012, 01:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Telkinle Boy Uzatma




Bu yöntem aslında zihnizi tam olarak boy uzamaya hazırlamak ve zihnizin bunu kabullenmesini sağlayarak uzamasını sağlamaya verilen adtır. Daha net olmak gerekirse;

TELKİN: Bir konu hakkındaki düşüncenin veya davranışın dolaylı veya korumalı bir şekilde insanlara verilmesine denir. Bir bakıma hipnozda olarak boyunuzu uzatıyorsunuzda diyebiliriz.

Telkin aslında otomobil sürmeye yeni başlmış bir insanın yolda giderken karşısına bir çukur yada bir taşıt çıktığında ondan kaçmak istemesine rağmen üstüne gitmesine neden olan etmendir. Bu olay sahne korkusu veya gülme krizindede aynıdır. Ne kadar engellemeye çalışırsanız o kadar fazla olmasına sebep olur. Yani insanları boylarının uzayacağına, kilo vereceğine veya herhangi bir düşünceye inandırarak bunların gerçek olmasını sağmaktır.

Ancak telkinin etkisiz olduğu bazı durumlarda bulunmaktadır. Bunların başında telkinle verilmek istenen düşüncenin bilinçdışı düşünceden güçsüz olması gelebilir. Bilinçdışı düşünceye “boyum daha uzamaz” diyen bir insanın düşüncesini örnek verebiliriz, bu düşünce telkinle “boyum uzuyacak” şeklince bastırılarak boyun uzaması sağlanır. Bir bakıma psikolojik bir etkide denebilir.

TELKİN olayını bir kişinin kendi kendine yapması olukça zor yada etkisizdir. Zaten uzman olmuyan bir kişinin tekin yapmasıda çok kolay değildir. Bu nedenle telkin hakkında çeşitli cdler bulunmaktadır. Bunları temin edip yada satın alaraktan geçe yatarken, yolda giderken veya bir işle uğraşırken dinleyip boyunuzu uzatabilirsiniz. Aslında ilk duyanlar için şaşırtıcı gelsede mantıksız olmayıp tam tersi oldukça mantıklı ve işe yarar bir yöntem olduğunuda unutmamak gerekir. Çünkü insan zihni inandığı olay sonucu vucudun harekete geçmesini sağlar.

TELKİNLE BOY UZATMANIN etki süresi kişiden kişiye değişsede uyguluyanların çoğu iki ay içerisinde 1-2 cm’lik bir uzama meydana geldiğini söylemektedir. Mantığa uygun olduğundan denenmesi ve beraberinde boy uzatma egzersizleri ile sağlıklı beslenmeninde uygulanması kişilerde oldukça iyi etkilere sebep olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boy, telkinle, uzatma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Havuçla saç uzatma dreamy Ah Kadınlar 3 26 Kasım 2011 03:42
Uzatma Ağları Ruj Balıkçılık 0 09 Aralık 2010 00:37
Hızlı Kaş Uzatma YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Aralık 2009 05:23
harf uzatma sondemdeyim mIRC Scripting Sorunları 1 15 Haziran 2008 11:24
Harf Uzatma morveotesii mIRC Scripting Sorunları 7 17 Temmuz 2006 02:23