IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2013, 14:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kalçanızı sıkılaştırmak için 7 yoga duruşu!




Kalçanızı sıkılaştırmak için 7 yoga duruşu!




Şekle sokması en zor bölgelerden biri olan kalça bölgeniz için önereceğimiz 7 yoga duruşu ile vücudunuzda harikalar yaratabiliriniz.


  • Sandalye duruşu iç - dış kalça ve sırtınızla birlikte ana kaslarınızı da kullanarak bütün sırt bölgenizi şekillendirir. Eğer bu pozisyona biraz daha şekil katmak isterseniz bükümlü sandalye duruşunu kullanabilir ya da sandalye pozunu daha uzun bir süre yapabilirsiniz. Rutin duruşlarınızla birlikte bir dakikalık sandalye duruşu kalça kaslarınızın çelik kadar güçlü olmasına yardım edecektir.

  • Üçgen duruşu vücudunuzun dik ve dengeli durmasına odaklanır. Poponuzun üst kısmını güçlendirmek ve fazladan esnemek istiyorsanız bu pozisyon sizin için çok ideal. Esneme ve kas geliştirme hareketlerinden oluşan bir karışım kaslarınızın şişmesine de engel olacaktır.

  • Savaşçı üç duruşu bu duruşu her yerinizde hissetmeye hazır olun. Kollarınız, gövde ve bacağınızın yere paralel olmasıyla bir T'ye dönüşmenizi sağlayan bu duruştan omuzlarınız, kol, göğüs bölgeniz en çok da poponuz faydalanacak. Eğer denge sorunu yaşarsanız kollarınızı öne uzatmak yerine yanda tutabilir ya da tutanabilecek bir desteğe yakın durabilirsiniz.

  • İsmini Hint tanrısı Shiva'dan alan diğer bir duruş bir bacağın kırılmış bir şekilde vücudu desteklerken diğerini havaya kaldırmasıyla oluyor. Bu duruş hem havadaki bacak kaslarını hem de vücudu destekleyen diğer bacaktaki kasları güçlendiriyor. Kol kasları ile boyun kasları için de ideal bir duruş.

  • Bacaklarınızın genişçe iki yana açılarak bir süre bu pozisyonda kalmasıyla oluşturulan tanrıça duruşu ile popo kaslarınızın sıkılaştığını hemen hissedeceksiniz. İçinizdeki tanrıçaya odaklanın ve zorlansanız da yerçekimine karşı gelecek olan poponuzu düşünün.

  • Bir bacağınız önde ve kırık diğeri geride ve esnek, kollarınız ise iki yana açılmış olarak yapılan savaşçı iki duruşu da üç kalça kasınızı, kol ve omuzlarınız ile üst bacak kaslarınız için ideal bir duruşdur.

  • Hem yağ yakan hem de rahatlamanızı sağlayan köprü poziyonu tanrıça veya savaşçı pozisyonları kadar yoğun olmasa da üst poponuzu şekillendirmesine yardımcı olur. Eğer bu pozisyonun daha çok işe yaramasını isterseniz vücudunuzu yere değecekmış gibi yakınlaştırın ve tekrar yukarı kaldırın. Aynı zamanda bir bacağınızı da havaya kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Bacak ve bölgesi için faydalı olan bu yoga duruşları sıkı ve sağlıklı kaslar için denemeye değer. Yer çekimine karşı gelecek olan güzel bir kalça da cabası.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
7, duruşu, için, kalçanızı, sıkılaştırmak, yoga


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalçanızı eritmek için ipuçları Zen Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 21 Ekim 2012 20:17
Phantasy Star Universe için saygı duruşu! Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 30 Eylül 2012 19:40