IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2018, 00:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cilt Lekeleri Nasıl Geçer ?




Cilt Lekeleri Nasıl Geçer ?Cilt lekelerinin oluşmasında pek çok neden vardır. Peki, Cilt Lekeleri Nasıl Geçer ? Bu nedenlerden en çok bilinenler ise güneş lekeleri ve ilerleyen yaştır. Ciltte oluşan bu lekelerin ortadan kalkması için pek çok yöntem ve maske çeşitleri vardır. Güzellik ve cilt bakımı için uygulanan bu bakım kürlerinin düzenli olarak yapılması, ciltteki lekelerin daha hızlı geçmesini sağlayacaktır. Cildin iyi bir şekilde temizlenmemesi sonucunda da cilt lekeleri oluşmaktadır. Aynı zamanda nemlendirilmeyen ciltte leke dışında çeşitli kırışıklıklar da meydana gelmektedir. Bu problemlerin önüne geçmek için düzenli olarak bakım yapılması gerekmektedir.


Cilt Lekelerinin En Büyük Kaynağı Güneş

Cilt lekelerinin kaynağı olan güneşe direk olarak maruz kalmak, ciltte pek çok problemlerin oluşmasına neden olur. Düzenli olarak güneş kremi kullanmak bu problemlerin önüne geçmektedir. Güneş kreminin yanı sıra 15 dakikadan fazla güneşe direk maruz kalmakta ciltte leke oluşturur. Bundan dolayı güneşli günlerde mutlaka şapka ya da şemsiye ile korunmalısınız.

Cilt Lekeleri Nasıl Geçer ; Maydanoz Limon Maskesi
Bu maskenin düzenli bir şekilde uygulanması sonucunda etkisini kısa bir süre içerisinde fark edeceksiniz. Maydanoz ve limon maskesi için gerekli olan malzemeler; yarım demet kadar maydanoz, 1 su bardağı su. Maydanozları yıkadıktan sonra küçük parçalara ayırın. Ardından bir cezve içerisine 1 su bardağı kadar su koyup kaynatın, ardından maydanozları ekleyin. Daha sonra kaynaması için altını kısık ateşte bırakın. Yaklaşık 10 dakika kaynadıktan sonra bir tam limonu içine sıkın. Göz pamuğu ile her sabah uygulayın. Kapalı bir kap içerisinde bekleterek her gün uygulayabilirsiniz.
Maydanoz ve Yoğurt Maskesi

Yaklaşık yarım demet maydanozu yıkadıktan sonra küçük parçalar haline getirin. Daha sonra 1 yemek kaşığı kadar yoğurt ile birlikte kase içerisinde karıştırın. Ardından cildinize uygulayın, yaklaşık 25-30 dakika bekletin. Ilık su ile durulayın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cilt Yanığı Nasıl Geçer PySSyCaT Sağlık Köşesi 0 15 Aralık 2015 23:01
Çiller, Güneş Lekeleri ve Doğum Lekeleri Nasıl Yok Olur? Lucifer Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 26 Mayıs 2015 12:14
Cilt Lekeleri Nasıl Giderilir? AngeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 26 Eylül 2013 21:51
Doğum Lekeleri Nasıl Geçer? Doğum Lekelerine Bitkisel Çözüm Ve Krem Tarifi Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Eylül 2010 13:57
Cilt Lekeleri Nasıl Yok Edilir YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 20 Şubat 2010 15:20