IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2018, 14:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ellerinizi de gençleştirin




Yüze yapılan çeşitli uygulamalar kişiyi olduğundan daha genç gösterse de genellikle eller gerçek yaşı gözler önüne seriyor. Ancak yeni yöntemlerle bu sorun da ortadan kalkıyor…



Dr. Eylem ACAR

El bakımı için nemlendiricilerin önemi çok büyük. Bunun yanı sıra elleri güneşten korumaya özen göstermek, sağlıklı ve genç görünen eller için önemli. Koruyucu önlemlerin zamanında alınması, bu bölgenin tazeliğini sürekli kılmak açısından oldukça etkili sonuçlar doğurur.

Dolgu enjeksiyonu

Hacmini ve diriliğini kaybetmiş eller daha yaşlı görünür. Doğal dolgu uygulamasıyla hem cildin görünen yüzeyini yenileme, nemlendirme hem de elastikiyet kaybı, doku erimesi ve volüm kaybı gibi sorunlar giderilebiliyor. Özellikle yeni nesil peptidli dolgularla hacim kaybı giderilir ve içeriğindeki yapılandırıcı peptidler sayesinde cilt yenilenmiş, gençleşmiş olur. Bu peptidler aynı zamanda cildin kendi kolajenini uyararak, ileriye yönelik olarak da cildi korur. Cilde saf hyalüronik asidin verilmesi son derece güvenilir ve faydalı bir uygulamadır. İşlem yaklaşık 10-15 dakika sürer. Kanül tekniğiyle ağrısız, acısız, homojen bir uygulama sağlanmış olur.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lazer

Elleri yaşlı gösteren diğer bir durum da el yüzeyinde güneşe fazla maruz kalmak sonucu oluşan lekelerdir. Çeşitli lazer mekanizmalarıyla lekeler silinir ve cilt kalitesi artırılarak genç bir cilt elde edilir. ‘Non invazif lazer', ağrısız, ciltte tahriş ve kızarıklık bırakmayan, tedavi sonrası toparlama süresi gerektirmeyen bir yöntemdir. Yenilenen ciltteki hücreler daha genç görünür.

Işıltı liftingi


Buru bir berraklık, ışıltı ve nem sağlayan bir cilt gençleştirme işlemidir. Bu uygulamanın temelinde cildin temel ihtiyaçları olan nemlenme, beslenme ve koruma özellikleri vardır. Dört ya da beş seanslık kürler halinde düzenlenen hyalüronik asit, aminoasit ve vitamin komplekslerinden oluşan mikro-enjeksiyonlar, cildin kendini onarması için ihtiyaç duyduğu desteği sağlıyor ve cildi içerden nemlendiriyor. Eller daha nemli, sağlıklı, gergin ve canlı görünebiliyor. 10-15 dakikalık bir işlemdir. Tüm yüz, boyun, dekolteye yapılabildiği gibi en çok tercih edilen uygulama bölgesi ellerdir. Hiyalüronik asit, tüm yaşayan organizmaların bağ dokusunda doğal olarak bulunan, bulunduğu dokuya esneklik ve sağlamlık veren, su tutma kapasitesine sahip temel bir maddedir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilt, el bakımı, saglik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eldivenleriniz, Ellerinizi Soğuktan Korurken Şıklığınızıda Tamamlasın… Sevda Ah Kadınlar 0 20 Aralık 2012 14:50
Cildinizi doğru beslenerek gençleştirin Lucifer Sağlıklı Bakım Önerileri 0 05 Nisan 2010 16:00
.:Ellerinizi Yumuşatmak İstiyorsanız:. Heidi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 14 Nisan 2008 10:19