IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Salatalar Mezeler (https://www.ircforumlari.net/salatalar-mezeler/)
-   -   Zeytinyağlı portakallı kereviz (https://www.ircforumlari.net/salatalar-mezeler/1000165-zeytinyagli-portakalli-kereviz.html)

Sarya 16 Ocak 2023 17:17

Zeytinyağlı portakallı kereviz
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MALZEMELER
MALZEMELER
3 Orta boy kereviz
2 adet büyük boy havuç
7-8 adet küçük soğan
yarım limon
2 adet portakal veya 4 adet mandalina
1/2 çay bardağı zeytinyağ
Tuz, 2 adet kesme şeker
YAPILIŞI
Yapılışı: Kerevizler ayıklanıp,yıkanır her tarafına limon sürülür, 1 santim kalınlığında dilimlenir, ortaları küçük kurabiye kalıpları ile kesilir,havuçlarda aynı şekilde kesilir, havuçlar kerevizlerin ortasına yerleştirilir tencereye dizilir. Soğanlar ayrı bir kapta zeytinyağında biraz kavrulur, kerevizlerin üzerlerine ilave edilir şeker, tuz, zeytinyağı, suyunu sıktığımız portakal veya mandalina suları ve biraz su kerevizlerin üzerlerine dökülüp pişmeye bırakılır.
Not: daha önce zeytinyağlı kerevizi pişirip yayınlamıştım ama bu sefer görsel olarak değişik şekilde hazırladığım için tekrar yayınlıyorum .

Alıntı

Dedecan61 16 Ocak 2023 17:18

Cevap: Zeytinyağlı portakallı kereviz
 
Eline sağlık güzel tariflerdi aynen...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk