IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Salatalar Mezeler (https://www.ircforumlari.net/salatalar-mezeler/)
-   -   Mor Soslu Soya Filizi Slatası (https://www.ircforumlari.net/salatalar-mezeler/190261-mor-soslu-soya-filizi-slatasi.html)

YapraK 22 Mart 2009 19:36

Mor Soslu Soya Filizi Slatası
 
Mor Soslu Soya Filizi Slatası

Malzemeler:
1 kase soya filizi
1 kase mantar
1 kase çeri domates
kuzukulağı
taze soğan
taze nane

Sosu için:
1 kase yoğurt
1 kase kırmızı pancar
zeytinyağı
Tuz


Hazırlanışı:
İlk olarak saltanın sosunu hazırlayın.Salatanın sosu için parçalayıcıya 1 kase kırmızı pancarı ilave edin.Üzerine zeytinyağı ilave edip parçalayıcıdan geçirip sos elde edin.Daha sonra yoğurt ile karıştırın.Kuzu kulağını iri olarak kesin.Servis tabağına kuzu kulağını alın.
İçine soya filizi ilave edin.1 kase mantarı iri olarak kesin.Tavada mantarı soteleyin.Servis tabağında soya filizlerin üzerien mantarı ilave edin.Üzerine çeri doamtesleri ilave edin.Üzerine tze soğan yaprakları ve taze nane yaprakları ilave edin.Salatanın en üst kısmına pancarlı yoğurtlu sosu döküp salatayı servis edin.

Alıntı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk