Salamlı Kanape Malzemeler: 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal 1 adet kornişon 5 dilim salam 40 gr tereyağ Yapılışı: Tereyağını ezip macun kıvamına getirin hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:12. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net