Havyarlı Tarama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler
Kuru ekmek dilimleri içleri avuç içiyle ufalanır. Yeterince su ilave edilerek koyu bir bulamaç haline getirilir. Balık yumurtaları ile birlikte bir kaba alınır. Soğan rendelenir, suyu ile birlikte kaba ilave edilir. Sarımsak da ezilip kaba konur. Limon suyu da konulduktan sonra beyaz bir karışım haline gelene kadar çırpılır. Zeytin yağı çok yavaş ilave edilerek çırpmaya devam edilir. Karışım homojen bir hale geldikten sonra tabağa alınıp etrafı zeytinlerle süslenerek servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:19. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net