Lezzet Kayığı Tatlısı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler; 2 adet kabak (yaklaşık 8 porsiyon kayığımız oluyor) 2 adet patlıcan 2 adet kırmızı (kapya) biberi Bir tutam dereotu Çok az zeytinyağı Sarmısaklı yoğurt Tuz Malzemeleri kişi sayısına göre çoğaltabilir ya da azaltabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı; Öncelikle kabaklarımızın üzerini traşlayıp yıkıyoruz ve resimdeki gibi 4′e bölüyoruz. Çekirdeklerini kaşıkla oyuntu oluşturarak çıkartıyoruz. Tencereye çok az su koyup kabaklarımızı haşlıyoruz. Patlıcanları ve biberleri fırında veya tüpte kabuklarıyla birlikte közlüyoruz. Közlenen biber ve patlıcanları soyup doğruyoruz. İçerisine doğranmış dereotunuda ekleyip sarmısaklı yoğurtla karıştırıyoruz. Haşlanmış kabaklarımızı soğuduktan sonra hazırlamış olduğumuz yoğurtlu harçla doldurup servis tabağına alıyoruz. İşte bu kadar hem lezzetli hemde sağlıklı nefis salatamız hazır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Afiyet şifa olsun… |
Cevap: Lezzet Kayığı Tatlısı Çok güzel görünüyor tşkler paylaşım için. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:37. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net