![]() |
Pancar Mutabbal [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER 3 adet büyük boy pancar 3 diş sarımsak 1 su bardağı tahin 1 adet limon suyu 6 yemek kaşığı süzme yoğurt 1 çay kaşığı tuz NASIL YAPILIR? Derin bir tencerede bol miktarda su kaynatın. Kök bitki olduğu için kabukları üzerindeki topraklı kısımları iyice yıkadığınız pancarları kaynar suda kısa sürede haşlayın. Haşlanan pancarları soğuması için bir kaba çıkartın. Elinizle ovalayarak kabuklarını kısa bir sürede, fire vermeden kolayca çıkartın. Haşlanan pancarların dişe dokunur olmasını istiyorsanız küçük parçalar halinde doğrayın ya da rendenin kalın kısmı ile rendeleyin. Sarımsakları küçük parçalar halinde kesip, havanda tuz ile dövün. Tahini; limon suyu ve mezenin kıvamının yoğun olması için süzme yoğurt ile karıştırın. Havanda dövülmüş sarımsakları da katıp rendelenmiş pancarlar ile harmanlayın. Rengi ile insanı harekete geçiren pancar mutabbalı bekletmeden servis edin. Bu keyfi sevdiklerinizle paylaşın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:13. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk