|
|
| | #1 | |
| Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Hibeş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler (6 kişilik):
Tahin derin bir salata kasesine boşaltılır. Biraz tuz ile iyice dövülmüş sarımsaklar, renk vermek için tatlı toz kırmızı biber, kimyon, acı olması için karabiber ve acı kırmızı toz biber ve tuz eklenip hepsi iyice karıştırılır. En sonunda da tahinin koyuluğunu açmak için limon suyu karıştırılarak ilave edilmeye başlanır. Ekmeğe rahatça sürülebilecek kıvama gelene kadar (hardal kıvamı gibi olacak) limon suyu eklenir. Limon suyu kıvamını tutturmaya yardımcı olur. Tarif sahibi: Sibel Taşkan 1965, Antalya doğumlu, İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. 15 sene İngilizce öğretmeni ve yönetici asistanı olarak çalıştı, 2 sene önce emekli oldu. Yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyor. | |
| | |
| Etiketler |
| hibeş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Salçalı hibeş (antalya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:00 |