IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi (https://www.ircforumlari.net/sampiyonlar-ligi-ve-uefa-avrupa-ligi/)
-   -   Fatih Terim'den fark yiyebilirdik itirafı (https://www.ircforumlari.net/sampiyonlar-ligi-ve-uefa-avrupa-ligi/805004-fatih-terimden-fark-yiyebilirdik-itirafi.html)

oMeN 25 Ekim 2018 10:26

Fatih Terim'den fark yiyebilirdik itirafı
 
Fatih Terim, öğrencilerinin Schalke 04 karşısındaki futbolunu beğenmedi. Galatasaray'ın hocası, yenilmedikleri için şanslı olduklarını itiraf etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fatih Terim oynadıkları futbolla galibiyeti hak etmediklerini söyledi. Ozan Kabak ve Muslera'yı öven Terim, Selçuk İnan'ın 75 dakika oynayacak durumda olmadığını belirtti.

"FARK YİYEBİLİRDİK"

Alman rakibinin kolay bir takım olmadığını söyleyen Fatih Terim, "Bir puan bizim için şans, eğer varsa... Tabii ki düşüncemiz bu değildi ama istemediğimiz şeyler de saha içerisinde gelişti. " dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "3 puanı alsaydık sıralama açısında iyi şeyler olacaktı ama açıkçası galibiyeti hak etmedik. Golü yeseydik fark da olabilirdi." ifadelerini kullandı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"SELÇUK 75-80 DAKİKA OYNAYAMAZ"

2 oyuncusunun performansını öven Terim, "Muslera'ya teşekkür etmek lazım. Ancak en büyük teşekkürü 18 yaşındaki Ozan aldı."

"Maçın 15. ve 20. dakikasında hamleler yapmak istedim ama Selçuk İnan'ı koyabilirdim onun da 75-80 dakika oynaması bu haliyle çok zor. Eğer bu 1 puan sizin yarışta tutuyorsa ve bu seyirciyle direniyorsanız, 3 puanda alacağınız zamanlar olacaktır." şeklinde konuştu.


TERİM ZAMAN İSTEDİ

Devre arası için transfer sinyali veren hoca, "Galatasaray taraftarı ve Türk futbolseverler şunu bilmeli, yavaş yavaş değişeceğiz. Galatasaray burada birçok maçı rakibe baskı yaparak, alanı daraltarak seyircisiyle kazandı. Biraz zamana ve değişikliğe ihtiyacımız var. Bunu da zaman içerisinde yapacağız." açıklamasını yaptı.



Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net