IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 13:44   #1
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy S Advance tanıtıldı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Samsung Electronics, Samsung GALAXY S Advance’i pazara sundu.

Gücünü Android’ten alan GALAXY serisinin yeni üyesi, yuvarlak hatlı ince tasarım ile çift çekirdek performansını bir araya getiriyor.

Cep telefonlarını hayatlarının içine entegre eden kullanıcılar için tasarlanmış olan GALAXY S Advance; şıklık, güç ve performansın dengesini ortaya koyuyor. GALAXY S Advance Nisan ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin şöyle diyor: “GALAXY S Advance, güç ve stil ile, Samsung’un Hub servislerinin sunduğu çok yönlü hizmetleri bir araya getirerek GALAXY akıllı telefon serisinin başarılı siciline yeni katkılarda bulunuyor.”

Çift çekirdek performansı, eğimli tasarım ve Super AMOLED ekran
Çift çekirdek 1.0 GHz işlemcisi ve HSPA 14.4 Mbps bağlantısı ile GALAXY S Advance, performans ve bağlantı göz önünde tutularak geliştirildi. Üstün çoklu görev özelliğine sahip olan cihazda, çok görevli çalışmayı kolaylıkla gerçekleştirmek için anında tepki veren bir kullanıcı arayüzü de bulunuyor. Uygulamalar anında başlatılıyor, kullanıcı ara yüzü ise daha yumuşak ekran geçişleri, daha hızlı resim işlemleri ve geliştirilmiş web indirme ve tarama performansı ile destekleniyor.

GALAXY S Advance’in eğimli cam tasarımı, ergonomik bir kullanım sağlarken, kullanıcının yüzünün formuna kolaylıkla ve doğal bir şekilde uyum sağlıyor. 4.0 inç Super AMOLED ekran, kullanıcıların Samsung Galaxy serisi akıllı telefonlardan her zaman beklendiği gibi, göz alıcı resimleri eşsiz bir canlılıkla sunuyor. Aynı zamanda cihazın 5 MP kamerası ile çekilen fotoğraf ve -----ların da, en canlı ve net bir şekilde izlenmesini sağlıyor

Samsung, kullanıcı deneyimini ön planda tutuyor
Android Gingerbread işletim sistemini kullanan ve Samsung’un TouchWiz kullanıcı arayüzüne sahip GALAXY S Advance, kullanıcıların Samsung Hub’larına ve ChatON servislerine sürekli bağlı kalma olanağını sunuyor. Kullanıcılar, Readers Hub, 2.3 milyon e-kitap, 3.500 dergi ve 200 gazeteye erişim sağlarken, son derece popüler Game Hub ise kataloğuna aldığı binlerce oyuna, oyun haberlerine ve oyunculardan gelen haberlere yer veriyor.

Samsung’un platformlar arası iletişim hizmeti ChatON, tüm telefon kullanıcıların, kullanıcı adları ve şifreleri yerine telefon numaraları ile erişmelerini sağlayarak bir araya getiriyor ve her zamankinden daha basit ve sezgisel bir şekilde, anında mesajlaşmayı, grup sohbetlerini ve resim, -----, ses, kişiler ve takvim gibi farklı biçimlerdeki içeriğin paylaşılmasını sağlıyor.

GALAXY S Advance ayrıca Find My Mobile adında eşsiz bir kayıp telefon yönetim sistemi sunuyor. Bu sistemde bir telefon kaybolduğu durumda içindeki verilerin şifrelenmesi sağlanırken, kullanıcılar telefonlarını doğrudan Web üzerinden takip edebiliyor veya cihazın verilerini uzaktan silebiliyorlar.

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
advance, galaxy, samsung, tanıtıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Galaxy S'e 'Advance' eklendi! Deep Samsung 0 09 Şubat 2012 22:03
Samsung Galaxy'i değiştiriyor! Spy Samsung 0 15 Ekim 2011 14:04
Samsung'dan iki yeni Galaxy S! dreamy Samsung 0 01 Ekim 2011 22:50
Galaxy Note ve Galaxy Wi-Fi 3.6 resmen tanıtıldı! Spy Samsung 0 03 Eylül 2011 13:04
Samsung'un Bada 2.0'lı cepleri tanıtıldı! Spy Samsung 0 02 Eylül 2011 13:35