IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Nisan 2012, 19:52   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung 4 TIPA ödülü kazandı!




Samsung fotoğraf ve görüntüleme teknolojilerindeki liderliğini sergilemeye devam ediyor.

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri konusunda bir dünya lideri olan Samsung Electronics 2012 TIPA Ödüllerinde (Technical Image Press Association Awards) ‘En İyi Genel Amaçlı Kompakt Kamera’, ‘En İyi Mobil Görüntüleme Cihazı’, ‘En İyi Fotoğraf Monitörü’ ve ‘En İyi Fotoğraf Görüntüleyen TV Ekranı’ kategorilerinde dört ödül birden kazandığını açıkladı.

‘En İyi Genel Amaçlı Kompakt Kamera’ ödülünü kazanan Samsung’un MV800 kamerası pazardaki en iyi genel kompakt kamera konumunu sağlamlaştırdı. Samsung'un trend oluşturan MultiView MV800 ürünü yenilikçi kompakt kameraların geleceğini bugünden ortaya koyuyor. 180 derece dönebilen, 3.0” dokunmatik katlanabilen ekranı ile MV800 kusursuz fotoğraf yakalama, kendi portrenizi kolayca görebilme ve olağanüstü dar veya geniş açılardan çekimler yapabilme olanağını sunuyor. Aynı zamanda daha da gelişmiş yaratıcılık için özel efektler (filtreler) içeren Smart Touch 3.0 arayüzünü ve akıllı vidyo ve akıllı film özelliklerini de kullanıcıya tanıştırıyor. Kristal netliğinde resimler çekebilen 16.1 Megapiksellik MV800'in sahip olduğu Schneider Kreuznach 26-130mm 5x zum objektifi ve hızlı elektronik özellikleri de TIPA jürisinin bu kameraya 'En İyi Genel Amaçlı Kompakt Kamera 2012' ödülünü verme kararında etkili oldu.
Samsung Electronics Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Dijital Görüntüleme Bölümü Müdürü Sayın Myoung Sup Han şunları söyledi: "Bu ödülü kazandığımız için son derece gururluyuz. Bu ödül daha akıllı, daha basit ve eğlenceli kullanılan, yenilikçi ve çığır açan dijital görüntüleme ürünleri sunma konusunda her zaman devam eden kararlılığımızın yeni bir örneğini oluşturuyor."

Samsung GALAXY Nexus kullanıcılara fotoğraf ve vidyoları yüksek çözünürlükte ve geniş bir izleme açısıyla sunan "yenilikçi 4.65 inç HD Süper AMOLED ekranı" ile En İyi Mobil Görüntüleme Cihazı ödülünü kazandı. Samsung ayrıca Samsung SyncMaster S24/27A850 ürünüyle "yeni Samsung LED PLS (Plane to Line Switching) teknolojisi" ve "rakip monitörlere kıyasla daha doğru renkler ve çok daha geniş görüntüleme açısı" nedeniyle En İyi Fotoğraf Monitörü ödülünü de kazandı. Samsung'un dördüncü ödülü En İyi Fotoğraf Görüntüleyen TV Ekranı kategorisini kazanan Samsung OLED TV ile geldi.

TIPA jürisinin açıklamasında, "Resim kalitesi açısından en yeni özellikleri içeriyor, hem 2D hem de 3D olarak çok canlı ve gerçek hayat kalitesinde renkler sunması bu ürünü fotoğraf ve vidyo meraklıları için ideal televizyon haline getiriyor" denildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4, kazandı, samsung, tipa, ödülü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'a "Yılın Cihaz Üreticisi" ödülü! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 01 Mart 2012 22:13
VW Ticari Araç 43 Birincilik Ödülü Kazandı Liaaa Otomobil Haberleri 0 25 Şubat 2012 15:00